Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rahatlamış Görüneceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile gergin konuşmalar yapmamalısın. Canınızı sıkan mevzuları biraz zamana bırakmak ve bugünden halletmemeye çalışmak size daha iyi etkiler getirecek.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var. Onunla bazı küçük çaplıhayalleri için gireceksiniz. Bazı şeyleri gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor.

Bugün üretken olmak ve daha fazla işi bitirmek için kendini biraz zorlaman gerekecek. Daha iyi paralar elde etmek için her zamankinden biraz daha fazla emek vermen gerekebilir. Parasal konularda güzel sonuçlar elde etmek için stratejilerini gözden geçirmen gerekebilir.

Aynada gördüğün insan ile barışık olmak için hem zihinsel hem de bedensel bir bütünlük sağlaman gerekecek. Bugün meditasyon gibi konulara daha fazla önem verebilir ve zihnini boşaltmaya çalışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algıların açık olacak. Bazı konuları görmek ve esas sebebini anlamak sana daha kolay gelebilir. Bir süredir sıkıntı çektiğin bir konu varsa, bu konunun esas nedenini görerek ona göre hareket edebilirsin.

12 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün harika görünüyorsunuz ve harika hissediyorsunuz. Etrafınıza baktığınızda olayların sizden bağımsız bir şekilde hareket ettiğini görebilirsiniz. Bu durum beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Sevdiklerinizle bir araya gelmek ve daha güzel zaman geçirmek için mutlaka fırsat yaratmalısınız.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfler bu sıralar peşini bırakmıyorsa bugün içinde çok şaşırmamak gerektiğini düşüneceksin. Duyacağın bir haber kafanı karıştıran bir meselede cevap bulmana vesile oluyor. Ay burcunda hava burcunun etkisindeyken idare, yönetim konularında gizli kalmış taraflarını, önüne getirebilir. Yoldan gelen birini karşılamak için heyecanla hazırlık yapanlar olacak. Estetik merakı, güzelleşme arzusu, yeni deneyimler bugünün diğer konuları arasında olacak.

12 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralarda ya da farklı yerlerde işler yapmanız gerekebilir. Bu konuda size neyin ya da kimin engel olduğunu fark edebilirsiniz. Zihninizin aydınlanması için önünüze gelen imkanlara hak ettiği şansı vermelisiniz, bu da vazgeçişlerinizi kolaylaştıracaktır.

12 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda karar almadan önce iki kere düşünün. Partnerinizin kusurlarını ön plana çıkartarak kızdırabilir ortalığın gerilmesine sebep olabilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline geçecek fırsatlar seni neşelendirebilir. Bir daha karşına çıkmayacağını düşündüğün bazı fırsatlar tekrar gündeme gelebilir. Her anlamda kendini daha şanslı hissetmeye başlayabilirsin.

12 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda aklınızda çok fazla ağır konu olabilir ve belki de bunu çıkarmanın en mantıklı yolu doğrudan bir konuşma yapmak değildir. Duygularınızı ruh halinize uyan bir sanat dalıyla takip etmek, içinizde neyin aktığını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Hazır değilseniz hiçbir şeyi insanlara sergilemek zorunda değilsiniz, sadece kendiniz için yapmanız gerekeni yapın. Duygusal olarak daha iyi ve stabil bir hale geldiğinizde, durumu daha iyi açıklayabilirsiniz. Bugün ayrıca bazı beklenmedik haberler gelebilir. Hayatınızda çok şey değiştirecek parlak bir fikirle karşılaşabilir veya onu bulabilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden; elinizde olan imkanlarınızı kullanmak, yorulmanıza neden oluyor. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

12 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

12 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayal gücü geniş ve biraz da sabırsız bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Ancak boşlukları doldurmak yerine sabır göstermek, beklemek ve sonuçları görmek daha iyi olabilir. Bu sakinlik aynı zamanda etrafınızdaki başka gelişmeleri de değerlendirme fırsatı sunar.

12 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Zorluklar karşısında yaşadığınız gel gitlere alışmalısınız. Her an zeminleriniz değişiyor ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı gözden geçirerek, olayları irdelemeden kabul etmeyi öğreniyorsunuz.

12 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 06" R
Ay
İkizler
16° 48' 08" R
Merkür
Başak
25° 01' 30" R
Venüs
Akrep
00° 38' 47" R
Mars
Yengeç
10° 53' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 57"
Satürn
Balık
14° 52' 07"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 04"
Lilith
Terazi
09° 33' 10"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>