Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Geliştiriyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir süreçtesiniz. Doğru olan ne ise, ona yönelmeye çalışın.

Daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldıracaksınız. İstediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuksal problemleri profesyoneller aracılığıyla çözmelisiniz. Bir bağınızın olması, her şeyle doğrudan sizin ilgilenmenizi gerektirmez. Kendinize bir sınır koymayı deneyimlerken çevrenizdeki insanların da bunu görmesi gerektiğini unutmamalısınız.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcunu duygusal olarak besleyecek etkinlikler yapmak için harika bir gün olabilir. İletişim konusunda daha açık olmaya çalışın ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca, kariyerinizle ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün, içgüdülerinize güvenerek hareket etmekte fayda var. Umarım gününüz harika geçer!

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetişkin çocukları olan Balık burcuysan, artık çocuklarının büyüdüğünü kabul etmeye başlıyorsun. Bu sene herkesin kendi tatil planını yapmasını isteyerek köşene çekilmeyi tercih edeceksin. Kişisel gelişimini geliştirecek kitaplar almak için bir kitapçıya gitmek isteyebilirsin. Kendini geliştirmeye büyük önem veriyorsun.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişmelerle dolu bugünde keyifli ve mutlu kalmak için çabalayabilirsiniz. Ailenizle sınırlarınızı ve sırlarınızı korumak önemli olacaktır. Emin olmadığınız konulardan uzak durun, güvenmediğiniz girişimlere dahil olmayın ve evinizi herkese açmayın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler olabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı duygusal kararlar almayın. Ticari konularda ortaklarınızla ilgili işlerinizde dikkatli olmaya çalışın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde siz hızlı olmaya çalışırken karşınıza türlü türlü aksilikler çıkabilir. Özellikle belli bir hedefe yürüyorsanız evren destekçiniz olacak.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi evinle ilgilenmek için güzel bir gün. İnsanlarla az muhatap olmak ve yaşadığın yeri güzelleştirmeye çalışmak sana çok daha iyi gelecek. Kafanı toparlamak için güzel bir vakit bulabileceksin bugün.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi değiştiremeyeceğiniz şeyler üzerinde durmaya yöneltiyor sevgili Balık çünkü bir durumun kusurlarını geçici olarak büyütme etkisine sahip. Makul olarak neler yapabileceğinizi düşünmeyi hedefleyin ve mümkünse kendinize odaklanmak için zaman ayırın. Dikkatli olun çünkü başkaları söylediklerinizi olumsuz bir şekilde okuyabilir. Aileniz şu anda özellikle odağınızda olabilir ve sevdiklerinizle bir haber veya fikir paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Problem çözme, esas olarak para, eşyalar, aile ve ev hayatıyla ilgili olarak gelişir. Gelecek hakkında aşırı endişelenmek yerine, rahatlamak ve anın tadını çıkarmak çok daha kolaydır.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Bir süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını görmek için birçok neden karşınıza çıkacaktır. Maddi konularda radikal çözümlerle sınırlarınız genişliyor.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partneriniz veya ortağınızla harekete geçebilirsiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili gerekeli alt yapıya sahipsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda daha başarılı bir performans sergilemekten yanasınız ve bu olayı görüştüğünüz kişilere hissettirme amacı içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz .Maddi konularla ilgili, kimseyle paylaşmak istemediğiniz gizli düşünceleriniz var.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 11" R
Ay
Yengeç
23° 26' 36" R
Merkür
Aslan
06° 49' 16" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 20" R
Mars
Boğa
20° 00' 41"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 38"
Satürn
Balık
19° 23' 21"
Uranüs
Boğa
25° 58' 08"
Neptün
Balık
29° 55' 38"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 42"
Lilith
Terazi
00° 48' 18"
True Node
Koç
10° 37' 55"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>