Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yardımseversin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile ilgini çekebilecek konular konuşmak aranızda daha güzel bir etkinin oluşmasını sağlayabilir. Kafanıza takılan mevzuları sakin ve güzel bir enerji altında paylaşmanız sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Canın sıkıldığı anda aklına gelen ilk şey gemileri yakıp gitmek olmamalı. Ortadaki maddi sorunları çözmek için emek verdiğin konularda sebat etmek de önemli olabilir. Bugün sabırlı davranman gerekebilir para konularında.

Bugün bol bol dinlenmeye bakmalısın. Haftanın getirdiği yorgunluğu atmak ve yeni haftaya daha keyifli bir enerjiye başlamak için bugün kendini fazla yormamalı ve enerjini arttıracak aktivitelere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir iletişim kuramadığın bir arkadaşın ile alakalı kafanda bazı soru işaretleri olabilir. Ancak hemen bir sonuca atlamadan önce bu kişiye biraz zaman vermen gerekecek. Onun kendi hayatında odaklanması gereken bazı mevzular olabilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün elinizi attığınız her işi mükemmel bir şekilde tamamlama becerisine sahipsiniz. Gün boyunca ışığınız çevrenizi aydınlatarak parlamanıza yardımcı oluyor. Bugün ikili ilişkilerinizle alakalı olarak bazı yüzleşmeler yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Dürüst davranmak bugünün anahtarı olacak. Dürüst bir şekilde hareket ettiğiniz sürece kendinizi büyük kaos olaylarının içinde bulmayacaksınız.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşulsuz, gönlün her zaman yardıma muhtaç dost, aile, çevrene çok açık. Bugün de çok acil bir işini halledeceğin arkadaşının yanında olacaksın. İşe yaramış hissetmek, günü mutlu geçirmene vesile olabilir. Kendin için ayırdığın bugünü, dışarda zaman geçirmek için sorumluluklarını erkenden halledeceksin. Müjdeli haberlerden sağlık tarafından gelebilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş gereği ya da sosyal amaçlı bir araya geldiğiniz insanların size olan bakış açısından rahatsız olabilirsiniz. Kendinizi içeriye kapatmak ya da duygusal tepkiler vermek yerine bunu düzeltmeyi seçmelisiniz. Hayatın kaçılacak değil yaşanılacak bir durum olduğunu unutmayın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha hareketli olabilir. Yolculuklar ve ailevi işler gündeme gelebilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla alakalı olarak bereketinizi yitirmiş gibi hissetseniz de bu sürecin geçici olduğunu bilin. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinde bulunduğun bazı durumları daha iyi değerlendirme fırsatın olabilir. Önem gerektiren konularda hayalcilikte ısrarcı olmamalısın. Gerçekçi kalmaya çalışman ve realist bir yaklaşımla olayları ele alman önem kazanabilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün hayatınızda mutluluğa yer açın. Sözlerinizi yerine getirmeniz muhtemeldir ve sevdiklerinizin hepsi sizi her konuda desteklemek için yanınızdalar. Aslında, en beklenmedik yerlerde destek bulmanız mümkün, bu nedenle yalnızca çiçekten çiçeğe mutlulukla uçan kelebek olmaya odaklanın. Karşınıza çıkan her deneyimden en iyi şekilde yararlanmak için her şeyi bir öğrencinin bakış açısıyla görmeyi deneyin; hiçbir öğretmenin her şeyi öğretemeyeceğini ve hepsinin en azından bir şeyler öğreteceğini hatırlayın. Dikkatli bakarsanız, bir karınca size sıkı çalışmayı, bir ağaç da sükûneti öğretebilir. Bu nedenle, yolunuza çıkan tüm sihirli mesajlara karşı gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil konularında şans sizinle olacak. Duygularınızı rahatlıkla çevrenizle paylaşabilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir. Harika bir gün dilerim.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanamadığınız zaman, içsel bir şekilde kendinizde hatalar aramaya başlıyorsunuz. Böyle durumlarda, sürekli kendinizi yargılamaktan vazgeçmeli ve çevre şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız olayların etkisinde kalmadan, mantığınıza güvenebilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 06" R
Ay
İkizler
16° 48' 08" R
Merkür
Başak
25° 01' 30" R
Venüs
Akrep
00° 38' 47" R
Mars
Yengeç
10° 53' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 57"
Satürn
Balık
14° 52' 07"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 04"
Lilith
Terazi
09° 33' 10"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>