Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha karmaşık hale gelebileceğini görebilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var, ancak biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Huzurlu ve mutlu olmak amacınızsa, bu hedefe ulaşma ihtimaliniz bulunuyor.

İş ve kariyer yaşamınızda bugün, kendinize olan güveninizle ön plana çıkıyorsunuz. Harekete geçme noktasında yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz; ancak bunun için sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Bugün maddiyatla ilgili konularda kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Sorunların üstesinden gelmek istiyorsanız, atacağınız adımları buna göre planlamanız gerekmekte. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşmanız, içinizi ve mücadelenizi açmanız konusunda bir baskı yaşayabilirsiniz. Gerçekten bunun size iyi geleceğini hissettiğinizde bundan kaçmayın. Birkaç olumsuz tecrübenin tüm yaşamanızda hüküm sürmesine izin vermemelisiniz; yaşamınız hatalarınıza değil size aittir.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha fazla uyum ve denge arayışında olabilirsiniz. Duygularınızı daha net ifade etmek ve karşı tarafı anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. İş hayatında ise projelerinizi net bir şekilde planlayarak ilerlemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dinginliğinizi sağlayabilirsiniz. Sağlık konusunda ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Umarım bugününüz keyifli geçer!

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini, “Acaba ne yenilikler yapsam?” diye düşünürken bulabilirsin. Özellikle yeteneklerini ortaya çıkarabileceğin alanlara dâhil olmanın yollarını arayacaksın. Mutlu olduğun yerlerde ve insanlarla bir arada bulunmaya özen göstereceksin. 3 gün sonra burcunda Ay tutulacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, partnerinin sosyal medya kullanımına karşı olan merakın sorun çıkarabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıt alamayacağınızı düşünerek geri çekilebilirsiniz. Kendinize karşı bile önyargılı olduğunuzu göremeyecek kadar yorgun olabilirsiniz. Bu yorgunluk, arkasına sığındığınızda değil önüne geçip dik durduğunuzda, hakkınızı savunduğunuzda, farklılıklar istediğinizde geçecektir.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize zaman ayırmak size kazanç sağlayabilir. Aynı zamanda eve yönelik bazı pozitif sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı bir süre de olsa kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Bu konuda haklı da olabilirsiniz. Sevginiz dışarıya ve sizi seven insanlara da yansıyacak.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kulak verdiğiniz duyguları nasıl anladığınızı düşünüp yorumlamalısınız. Hayatınızla ilgili farkındalığınızın olması ilişkilerinizdeki rolünüze de etki edecektir. Netleşen ve yerine oturan her şey size yeni kapılar açabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün finansal konularla ilgili biraz öz dürüstlük ihtiyacı ortaya çıkabilir. Bu, maddi durumunuzu kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Anlaşmazlıklar yoluyla daha aydınlanmış bir konuma ulaşabilirsiniz, bu nedenle hassas konularla başa çıkmayı veya yüzleşmeyi seçebilirsiniz. Kendinizi güçlendirirken gereksiz ve verimsiz suçluluk duygusunu temizlemeyi bir görev haline getirin. Gün ilerledikçe konuşmalarınız destekleyici olur ve tavsiyelerinizle insanları kendinize çeker gibi görünürsünüz. Yaklaşımınızda özellikle nesnel ve makulsünüz, bu da yardımcı olur. Başkalarının söyledikleri size ilham verebilir ve sizi aynı şekilde etkileyebilir. Şu anda benzersiz yeteneklerinizden bazılarını kullanma fırsatınız olabilir ve bu, dostça ilgiyi yolunuza çekebilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kemerlerini bağla çünkü uçuşa geçiyorsun. Hayatında ertelemeleri bırak bir an önce, ne gerekiyorsa onu yap. Lütfen artık dalgınlığına son ver. Verdiğin sözleri yerine getirerek onları onurlandırır. Sen korkmuyorsun çünkü kazanacağın zaferle birlikte iyi haberlerin yolda olduğunu biliyorsun. Toplum tarafından tanınıyorsun artık, ödüller alıyorsun. Bugünlerde çok önemli bir olay yaşıyorsun, lütfen bunu arkadaşlarınla kutla. Unutma mutluluk paylaştıkça çoğalır.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar biraz huzursuzsunuz ve işler istediğiniz gibi gitmediğinde veya birisi farklı bir fikre sahip olduğunda kolayca küplere binmeye eğilimli görünüyorsunuz. Kendinize hakim olun ve enerjinizi çatışmalardan daha anlamlı bir yöne kanalize edin. Çünkü şimdi sadece düşmanlarla karşı karşıya gelirken, uzun dönemde daha fazla engelin üstesinden gelmeniz gerekebilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz ancak finans, aşk, ev, aile konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. İşinizde aceleci davranmaktan, ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gün. Gün içerisindearkadaşlarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>