Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mesafeleri Açmamalısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar üzerinde etkinlik gösterirken duygusal olarak kendinize zarar vermekten kaçınmalısınız. Duygusal yoğunluğunuzdan dolayı herhangi bir sorun yaşamamaya özen göstermelisiniz. Bugün, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağınız bir gün.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, dengeli ve anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Tercihlerinizin her açıdan önemli olabileceğini unutmamalısınız. Hata yapmadığınız sürece isteklerinize adım adım yaklaşma şansını elde edebilirsiniz.

Bugün, maddi konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak istiyorsanız, uygun adımlar atmanız gerektiğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Hem sağlık hem de güzellik açısından bazı öneriler alabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha zinde hissetmek, geçmişin tozunu üflemek ve yeni düşüncelerle başlangıç yapmak için iyi bir gündesiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu için duygusal bir denge kurmak ve içsel huzur bulmak ön planda olabilir. Özellikle ilişkilerinizde anlayışlı ve açık olmaya çalışmalısınız. Karşınızdaki insanların duygularına önem vererek iletişim kurmanız, olumlu gelişmelere sebep olabilir. Aynı zamanda kendi duygusal ihtiyaçlarınıza da odaklanarak içsel dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer ailende yaşça küçükler varsa hayatlarındaki dağınıklığa müdahale etme isteği içinde olabilirsin fakat bu tavrın yanlış anlaşılmana neden olabilir. İnsanlara karşı yansıttığın mesafeli tavrın için uygun günlerden geçmiyorsun. Sağlık konularında aldığın önemlerin yeterli gelmediğini düşünebileceğin gibi yeni kürler araştırmaya başlayabilirsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağustos ayında yaşadıklarınızı değerlendirerek, daha temkinli ve dikkatli bir tutum sergilemelisiniz. İş, hukuk ve kişisel ilişkilerde önemli adımlar atacaksın, kalıcı sonuçlar elde edeceksiniz Geçmişteki olumsuz deneyimleri geride bırakıp, yeni başlangıçlara odaklanacaksınız.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Teknik işlerinize önem verin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haksızlığa tahammül edemeseniz de olaylar gözüktüğü gibi olmayabilir. İşin içine girdiğinize pişman olabilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızı hep aynı akışta devam ettirmek yerine bazen ritmi ve akan yolu değiştirmeye çalışabilirsiniz. Bu size başta korkutucu gelsede bunda korkulacak bir şey olmadığını yaşadığınızda göreceksiniz. Değişimden korkmadan cesur adımlarla ilerleyin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün keyfi harcamalar yönelme eğiliminiz artabilir, kendinizi biraz şımartma isteği duyabilirsiniz. Rahatlama ve keyif arayışınızda artış olabilir. Genel olarak, kendinizi merkeze almak ve hayata daha pozitif yaklaşmak için uygun bir zaman. Zor bir durumu, ilişkiyi veya kişiyi daha olumlu bir şekilde görme şansınız yüksek. Birini affetmek ya da daha iyi anlamak, hem kendinize daha iyi bakmanıza ilham verebilir hem de iyileşme ve büyüme sürecinize katkı sağlayabilir. Bugün, özellikle bir ilişki sayesinde veya ilişkilerle ilgili olarak üretken bir enerji hissedebilirsiniz. Bir göreve, sorunu çözmeye ya da bir plan yapmaya motive hissedebilirsiniz. Yapılan konuşmalar kolayca planlama ve strateji geliştirmeye dönüşebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınız yeniden şekilleniyormuş gibi hissediyorsunuz sevgili balıklar. Bugün yeni başlangıçlar yaşanabilir. Hayalleriniz çok yoğun fakat bu durum size ilerde hayal kırıklığı olarak geri dönebilir. Çok yüksekten uçmayın. Psikolojik sağlığınızı ihmal etmeyin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ofistearkadaşlarınıza karşı daha ölçülü, daha sabırlı olmalısınız. Hedefiniz nitelik olmalı, nicelik değil! Tartışmalar konusunda diplomatik davranın. Bu kural özel hayatınız için de geçerli. Başkalarını fena halde sinirlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizle daha fazla görüşürseniz, olaylara sizin açınızdan da bakabilmeyi öğrenirler. Bıkkın ve gerginsiniz; biraz huzur bulmaya çalışın. Dengeyi yakalamak için kısa bir tatile veya biraz eğlenceye ne dersiniz?

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hüsranla biten ilişkileriniz sizi duygusal anlamda ürkek biri yapmış, gereksiz korkular barındırıyorsunuz. Cesaretli olmak ve şansınızı zorlamak için uygun bir dönem! Mesleki konularda nazik ve şefkatli olmaya çalışın. Gerek üstlerinizle ilişkilerinizde, gerekse çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Fikirlerinizle ve yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var!

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>