Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aşk Kokusu Dolaşıyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşma olasılığınız var; ancak bunların üstesinden gelebilirsiniz. Duygusal yoğunluktan doğru anlamda yararlandığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz; fakat bunların üstesinden gelme potansiyeliniz yüksek. Her şeyin daha iyiye gitmeye başlaması için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız.

Bugün, parasal durumunuzla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizin değişmesi, normalden farklı adımlar atmanıza neden olabilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişim ve kendinizi ifade etme konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüzde, doğru anlatıp anlatamadığınızı da hesaba katın. Kendinizi birkaç yıl önce hedeflediğiniz yerde görmüyorsanız, o hedefleri yeniden düşünerek neyi eksik neyi fazla yaptığınızı ortaya çıkarın.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün size iyi gelecek aktiviteleri planlayarak ruh halinizi yükseltebilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturarak yeni projelere başlamak için harika bir gün olabilir. Bugün sağlığınıza özen göstermeye özen gösterin ve beslenmenize dikkat edin. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltacak aktiviteler yapmanız da faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir gün sizi bekliyor olabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan tesadüfi biçimde biriyle tanışabilirsin. Ay yarın, burcunda tutulacak. Kişisel alanlarını kullanabileceğin birpozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Yüz bölgeni ilgilendiren operasyonlar geçirmeyi planlıyorsan, araştırmalarını iyi yapmanda fayda var.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonel yaşamınıza yeni bir yön vermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızı, etki alanınızı büyütmek, sıfırdan başlayacaksanız konumunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz. Kadın ve anne figürlerin hayatınızdaki iyileştirici etkisini göreceğiniz bir gündesiniz.      

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işler gündeminize gelebilir.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişileri fazlaca yargılamamaya dikkat etmeye çalışın. İç potansiyelinizde bugünlerde kavgacılık olabilir.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünyanın binbir türlü halinin olduğunu düşünebilirsiniz. Ama ileride iyi günlerin de olabileceğini, olduğunu unutmadan bunu yapın. Kendinizi neye layık gördüğünüzün farkında olmalısınız.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kaygı veya güvensizlik duygularını harekete geçiren sorunları beraberinde getirebilir, sevgili Balık. Bu ekstra hassasiyetle, ister insanlar ister durumlar hakkında olsun, değer algılarınız yanlış olabilir. Bu şeylerin ilişkilerinizi etkilemesine izin vermemek için elinizden geleni yapın ve büyük harcamalar yapmamaya dikkat edin. Nitekim, gözlemlemek ve not almak için iyi bir zaman. Gün ilerledikçe gömülü duygular yüzeye çıkabildiğinden gerilim artıyor. Eğer kaçamıyorsanız, yüzleşin!

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tebrikler iyi haberler yolda senin için. Toplum tarafından tanınma ve ödüller sana geliyor. Mantıklı, dürüst, meraklı ve düşünceli bir kişiliğe bürüneceksin bugün. Yaptığın planlarda zorunlu değişiklikler olursa veya iptaller yaşarsan sakın üzülme. Senin için en faydalı olacak yenilikler seni bulacaktır. Yeni kuracağın ilişkilerde kararlarını dikkatlice almalısın.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi ve hayatınızı gözden geçirebilirsiniz ve bazı süreçleri sonuçlandırabilirsiniz, bilhassa ilişkilerinizde yenilenmeler söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi bitirme kararı aldınız! Yaşayacağınız yıkımı biliyorsunuz ve bu duruma karşı hazırlıklısınız. Artık karşınızdaki kişinin bencilliği ve esareti altında olmamak sizi güçlü kılıyor. Bu zor günleri kolaylıkla atlatacaksınız. İşinizi severek ve isteyerek yapmaya çalışın. Giderek azalan sorumluluklarınız, kendinize zaman ayırmanıza olanak tanıyacak. İstediklerinizi elde etmekte yoğun bir çaba içinde olacaksınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>