Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, karşılaşacağınız bir kişi kafanızın fazlasıyla karışmasına neden olacaktır. Birlikteliğinizin herhangi bir zarar görmesini istemiyorsanız geri planda durmak zorundasınız. Aksi halde partneriniz sizdeki eksikliği kısa zaman içerisinde fark edecektir.

Kapasitenizi sonuna kadar kullanmak isteyeceksiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerin ne kadar önemli olduğunu gün içerisinde anlama ihtimaliniz var. İş ilişkilerinizi daha olgun tutum içerisinde yürütmeye çalışmalısınız. Zarar edeceğiniz girişimlere yönelme ihtimaliniz var. Ayarlamalarınızı doğru yapmalısınız.

Gelir ve gider arasında mutlaka bir denge kurmak zorundasınız. Bütçenizi zorladığınız sürece istediğiniz gelişimi gösteremeyecek ve bir türlü arzu ettiğiniz kara geçemeyeceksiniz. Parasal güce ulaşmayı arzu ediyorsanız biraz daha hırslı olmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz sonuçlar almak endişesi sizi adım atmaktan alıkoyabilir. Bu durum hak ettiğiniz kazanımların da elinizden gitmesine neden olabilir. Size ait olanın size geleceğini düşünmekle süreci yönetemeyebilirsiniz; bugün emeğinize ve hakkınıza sahip çıkmak için sesinizi duyurun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu için duygusal ilişkilerde denge kurmaya odaklanmanın önemli olacağı bir gün olabilir. Sevdiklerinizle iletişimde açık olmaya ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye özen gösterin. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Beklenmedik sürprizlere karşı esnek olmaya ve olumlu bir tutum sergilemeye özen gösterin. Hayatınıza olumlu enerjiler çekmek için etrafınızdaki güzelliklere odaklanın ve kendinize zaman ayırarak ruhunuza iyi gelecek şeyler yapmayı ihmal etmeyin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahveyle başlıyorsun. Bugün planladığın tüm işleri bitirme niyetindesin. Bilinçaltında olan düşünceler artık yaşamanı olumsuz etkilemeye başlıyor. Bu konuya çözüm bulmak için alanında uzman bir psikologdan yardım almak isteyebilirsin. Çocukları olan Balık burucuysan, onların eğitimine odaklanıyorsun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek için yeni yollar arayabilirsiniz. İlgi ve yeteneklerinize göre hobiler edinmek, çocuklarınız ya da sevdiklerinizle konuşmak ya da onlardan ilham almak adına iyi bir gündesiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı birya da duygusal açıdan meşgul eden bir durum sizi hassas kalıyor olabilir. Maddi konularda daha kontrollü olmaya bakın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olacaklar sizi şaşırtacak ama geleceğini görmeliydiniz. Olumlu tarafı, olayların daha önce olduğu gibi ilerlemesini beklemenin asla akıllıca olmadığını hatırlatan harika bir şey olacaktır.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine, hayatında yolunda giden güzel şeyleri hatırlatman gerekebilir. Sahip olduğun güzellikleri anımsamak ve bol bol şükretmek bugün enerjini tazelemeni sağlayacak. Gereksiz negatifliklerden uzak durmalısın bugün.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzü göremediğiniz ve içsel sıkıntınızın artış gösterdiği günlerdesiniz sevgili balıklar. Biraz teslimiyet iyi gelecektir. Neden’leri sorgulayın, hatayı kendinizde arayın. İyi düşünün, radikal kararlar için uygun zamanlar değil..

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili konularda ailenizle ilgili önemli şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün,yaşantınızla ilgili bir yoğunlaşma söz konusu. Ele attığınız her konu, sizde yeni bir çalışma sistemi içinde olmanızı sağlıyor. Çevresel koşullarınızı zorlayarak bazı olayların gündeme gelmesini sağlayacaksınız. Üstün nitelikli kişilerin size sağlayacağı avantajları yok saymadan, mantıklı bir yaklaşım içindesiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
12° 36' 32" R
Ay
İkizler
19° 31' 55" R
Merkür
Aslan
02° 38' 51" R
Venüs
Yengeç
20° 40' 23" R
Mars
Boğa
18° 10' 51"
Jüpiter
İkizler
08° 52' 56"
Satürn
Balık
19° 24' 46"
Uranüs
Boğa
25° 51' 30"
Neptün
Balık
29° 55' 52"
Plüton
Kova
01° 18' 49"
Chiron
Koç
23° 18' 53"
Lilith
Terazi
00° 31' 16"
True Node
Koç
11° 09' 03"
Son Güncelleme : 04/07/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>