Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Büyük Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, herhangi bir adım atarken sadece kendinizi değil birlikte olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz. Birlikteliğinize önem verdiğinizi bir şekilde belli etmelisiniz. Karmaşık yaklaşımlarınız, birlitke olduğunuz kişinin sizden yana kuşku duymasına neden olabilir. Netlik ortaya koyduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Kendinizi her türlü gergin ortamdan uzak tutmaya çalışmalısınız. Kolay etki altında kalacağınız için bu durumdan çalışmalarınız ve sorumluluklarınız da nasibini alabilir. Güvenilir kişi olmaya devam etmeniz gereken bir gün. Ayrıca, bugün üstesinden geleceğiniz yeni işler sayesinde de kendinize olan güveniniz artış göstermeye başlayacaktır.

Kısa zamandan beri devam eden parasal sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın artık azalmaya başladığını hissedeceksiniz. Olumlu etkilerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Gerekli olmayan şeyler için para harcamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamadan günü tamamlayabilirsiniz. Rahat nefes alabilecek ve bunun da tadını çıkartacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişe takılıp kalmak yerine, geleceğe odaklanın ve onu şekillendirmek için yapabileceklerinizin farkında olun. Seçimlerinizin sorumluluğunu üstlenin ve hatalarınızdan ders alın. Başkalarına, başka şeylere bağlı kalmak bugün yapacağınız en sonolabilir.

14 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve değişen olaylara karşı adapte olmakta zorlanabilirsiniz. İçsel dengeyi korumak için zaman ayırmanız ve kendinize dikkat etmeniz önemli olacak. İletişimde olduğunuz kişilere karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Mantıklı kararlar almak için olayları dikkatlice analiz etmeye çalışın. Enerjinizi dengeli ve pozitif tutmak size bugün yardımcı olacaktır. Umarım gününüz harika geçer!

14 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi Balık burcuysan, artık daha uzun vadeli ve büyük planlarını hayata geçirmek istiyorsun. İşini büyütürken kullanacağın para için bankayla kredi görüşmeleri yapacaksın. Ailesinden uzakta yaşayan Balık burcuysan, ailenle görüntülü konuşurken duygusal anlar yaşayabilirsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın dostlarınız ya da ailenizdeki kadınların desteğine başvurabilirsiniz. Birlikte zaman geçireceğiniz ya da birbirinizden ilham alacağınız konular üzerinde durmak kafanızı toplamanıza yardımcı olabilir. Herkesin mutluluk eşiği ve seçimleri kendine göredir; siz neyin kendinize göre olduğunu kesinleştirdiğinizde bazı kıyaslamalar ortadan kalkacaktır.

14 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde algılamadığınız sorunlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken dikkatsiz olabilirsiniz. Gün içinde çıkabilecek sorunlar sizi zorlayabilir. Hızlı halletmeniz gereken işlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

14 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı çalışarak ve duygusal konulardan dikkatinizi uzaklaştırarak geçirebilirsiniz. Kısa süreli dikkat dağınıklıkları enerjinizi toplamanıza yardım edebilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların içlerinde bulundukları hallerle gereğinden fazla ilgileniyor olabilirsin. Sevdiğin insanların keyifli ve rahat bir hayata sahip olmalarını isteyebilirsin. Ancak bugün önceliği kendine vermen gerekecek.

14 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün enerjileri aile ilişkilerini ve duygusal konuları destekliyor. Karar verirken büyük resmi görmeyi tercih edersiniz ve bu size büyük fayda sağlar. Size en yakın olanlara karşı dürüst olmak, bağların gelişmesine yardımcı olabilir. Her zamankinden daha açıksınız ve bu takdir ediliyor. Bu çok yönlü yaklaşım, daha etkili iletişim kurmak için özellikle uygun bir gün olmasını sağlıyor. İyi niyetiniz sözlerinizden anlaşılıyor. Bu aynı zamanda özel biriyle bir bağ hissetmek için de iyi bir zamandır ve bir ilişkide güzel bir büyüme ve inanç duygusu olabilir. Neyse ki bugün hem duygularınızı hem de fikirlerinizi aynı rahatlıkla ifade ediyorsunuz.

14 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir dönem . Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjinizin önemli günlerinizden biri.

14 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

14 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partneriniz veya ortağınızla harekete geçebilirsiniz. Ailenizle ve evinizle ilgili karar alırken dikkatli olmanız gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın sizin üzerinde olumlu etkilerini inkar edemezsiniz.Bugün, bazı paylaşımlarınızı onlara aktarmak isteyebilir ve bir takım organizasyonlara imza atmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir araya gelecek ve duygu paylaşımları içinde olacaksınız. İnatçı davranışlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

14 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 04' 23" R
Ay
Yengeç
23° 42' 44" R
Merkür
Aslan
06° 51' 14" R
Venüs
Yengeç
23° 50' 52" R
Mars
Boğa
20° 01' 35"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 54"
Satürn
Balık
19° 23' 20"
Uranüs
Boğa
25° 58' 11"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 22"
Chiron
Koç
23° 21' 44"
Lilith
Terazi
00° 48' 26"
True Node
Koç
10° 37' 39"
Son Güncelleme : 06/07/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>