Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeteneklerin Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında acele karar almaman gerekiyor. Eğer hoşlandığın birisi varsa onun hakkında hemen bir yargıya varmamalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısın bugün. Ani kararlar almak daha sonra kalbini kırabilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konulardaki değişimlerin zamanla gerçekleştiğini ve hiçbir şeyin tek gecede oluşmadığını görmen gerekebilir bugün. Parasal konularda sabırsızlık etmemeli ve emeklerine güvenmelisin.

Evde vakit geçirmek ve yaşadığın alanların temizliğini yapmak sana daha iyi gelecek bugün. Hem kafanı dağıtmak hem de mikroplardan arınmak sağlığın için daha iyi bir etki sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorumluluklarını halletmek ve yoluna girmesi gereken mevzularla uğraşmak seni meşgul tutacak. Bu meşguliyet zihninin daha berrak olmasını sağlayacak. O yüzden önem gerektiren mevzulara daha rahat odaklanabileceksin.

14 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün elinizi attığınız her işi mükemmel bir şekilde tamamlama becerisine sahipsiniz. Gün boyunca ışığınız çevrenizi aydınlatarak parlamanıza yardımcı oluyor. Bugün ikili ilişkilerinizle alakalı olarak bazı yüzleşmeler yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Dürüst davranmak bugünün anahtarı olacak. Dürüst bir şekilde hareket ettiğiniz sürece kendinizi büyük kaos olaylarının içinde bulmayacaksınız.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltındaki takıntılarının seni ele geçirmesine seyirci kalmamalısınız. Bugün inatçı ve geleneksel davranmakla başta partnerin olmak üzere herkesi şaşırtıyor ama bazılarını kendine hayran bırakıyorsun. Değişken yapını bilenler için; bu da geçici bir davranış şekli olarak nitelendirilebilir. Bitmeyen bir günün içinde olduğunu hissediyorsun. Özellikle yeni sorumluluklar edinen Balık burçları ön plana çıkıyorlar.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal açıdan yoğun hisleriniz olabilir. Bu hislerinizi paylaşmak karşılık bulmanızı sağlayacağı gibi size olan bakış açılarını da değiştirebilir. Çocuk sahibi olmak ya da evlenmekle ilgili fikirlerinizi gündeme getirebilirsiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi duygusal açıdan daha hassas kılıyor. Ailevi konularla, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla alakalı olarak bereketinizi yitirmiş gibi hissetseniz de bu sürecin geçici olduğunu bilin. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için zorlayıcı bir gün olsa da içindeki liderlik ateşine güvenmen gerekecek. Kontrolü eline alarak işleri yoluna koyma gücüne sahip olacaksın genel olarak. Kendinden şüphe etmeyi bir kenara bırakman gerekebilir.

14 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yargılamamaya ve öz sevginizi derin tutmaya başladığınızda, bu özünüzdeki şeyleri değiştirir. Sadece yaşamınızda değil, aynı zamanda fiziksel bedeninizdeki hücresel düzeyde bir iyileşme fark edebilirsiniz. Yaşamınızda muazzam değişimler yaratmak istiyorsanız büyük ve derin adımlardan önce günlük yaşamanızı daha çok etkileyen küçük rutinlere bakmak isteyebilirsiniz. Karar alırken etrafınızdaki herkesi mutlu etmeye çalışmak yerine kendinizi özgürce hissetmenize izin verin ve şu anda en mutlu hayatınızı yaşıyormuş gibi hissettiğinizi fark edin. Bugün ani bir şekilde derin kavrayışlar yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

14 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

14 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

14 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 03' 04" R
Ay
İkizler
16° 19' 37" R
Merkür
Başak
24° 57' 38" R
Venüs
Akrep
00° 36' 15" R
Mars
Yengeç
10° 52' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 50"
Satürn
Balık
14° 52' 16"
Uranüs
Boğa
27° 03' 26"
Neptün
Balık
28° 26' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 19"
Chiron
Koç
22° 09' 09"
Lilith
Terazi
09° 32' 57"
True Node
Koç
06° 39' 12"
Son Güncelleme : 23/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>