Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fazla Sorumluluk Alabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlara girebilirsin bugün. Sadece baş başa vakit geçirmek yerine sevdiğiniz insanlarla daha fazla görüşmek size daha iyi gelecek. Çevrenizle güzel vakitler geçirmek sizin aranızdaki uyumu da artırabilir.

İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince her şey yolunda gidiyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olacak.

Bugün parasal konularda ufak tefek sürprizlerle karşılaşabilirsin. Ancak bu sürprizler seni germeyecek. Aksine çok mutlu edecek. O yüzden algılarını açık tutmalı ve etrafında olan bitene dikkat etmelisin.

Stresin etkilerini azaltmak için sağlıklı tercihler yapmak yeterli olmayabilir. Keyif alacağın şeylere odaklanmak ve bol bol kahkaha atmak da sana ilaç gibi gelebilir. Bugün güleceğin şeylere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rüyalarına dikkat etmen gerekebilir bugün. Rüyalarında neler gördüğün, bilinç altına attığın şeyleri ifade eder. Bugün rüyalarına özen göstererek seni sıkan mevzuların neler olduğunu daha açık görebilirsin.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün  maddi konularla ilgilenmek ve mali durumunuzu gözden geçirmek için önemli bir gündür. Gelirinizi artırmak ve bütçe yapmak için stratejik kararlar alabilirsiniz. Paranızı akıllıca yönetmeye özen gösterin.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızda süregelen hareketliliğin devamı başta iyi gelse de sonrasında sizi yorgun düşürebilir. Buna direnç göstererek bazı şeylerin üstünü kapattığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bir noktayı durma, olanı anlama ve ona göre davranma becerinizi geliştirmeniz gerekecektir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. İstediğiniz değişiklikleri yapmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızdan gelecek paralar olabilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda kalıcı olmasını istediğiniz konularda adım atmalısınız. Başarıda gerileme yaşamak istemiyorsanız etrafınızdakilerle ile tartışmaktan kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın bir akraban tarafından yapılacak ziyaret kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Eski günler hakkında konuşmak, geçmiş güzel anıları hatırlamak keyfini yerine getirebilir. Sohbet ortamının tadının çıkarmak bugün sana iyi gelecek.

20 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının onayını almak için çok zaman harcıyor olabilir misiniz? Kişiliğinizi diğerlerine hitap eden bir kalıba sokmak yerine kendi çiçeğinizin topraklarını bulmaya çalışın. Özgünlük armağanını kucaklayın ve büyük, kötü dünyada kendinizin en vahşi versiyonu olun. Bu biraz riskli görünse de bir süre kendinize iç pusulanızı takip etme izni verin. Bugün size geçmişinizdeki önemli bir olayı hatırlatan bir şey veya birisini görebilirsiniz ve bir süre maziyi anma isteğinizle vakit kaybedebilirsiniz. Geçmişi anmak, sizinle birlikte hatırlayan biri olduğunda her zaman daha iyidir, bu yüzden o zamanlar hayatınızda olan birine ulaşın. Hayatınızdaki bu ortak zaman çok önemli olmayabilir ancak ne kadar ilerlediğinizi fark etmek ödüllendirici olacaktır.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Mars, karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Başarı, size çalışmakla gelecektir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, heyecan verici yeni bir mücadele başlıyor. Başarı için gereken her şeye sahipsin. Dokümanları veya sözleşmeleri derinlemesine incele. Kendine ve sevdiklerine iyi bak.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

20 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 14" R
Ay
İkizler
03° 35' 35" R
Merkür
Başak
23° 15' 37" R
Venüs
Terazi
29° 29' 14" R
Mars
Yengeç
10° 21' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 56"
Satürn
Balık
14° 56' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 26"
Lilith
Terazi
09° 26' 51"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>