Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Bilgiler Öğreniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile çok keyifli bir gün geçirmen olası. Aranızdaki muhabbetin artması kendini mutlu hissetmeni kolaylaştıracak. İki tarafın da keyif alacağı konulara odaklanmanız size daha iyi bir enerji sağlayabilir.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

İnatçılık belki maddi konularda iyi bir şey değil ama bugün kararlarında ısrarcı olmak daha iyi olabilir. Emin olduğun, bildiğin konular hakkında geri çekilmemeli ve sözünü geçirmelisin. Böylece daha iyi maddi kazançlar elde edebileceksin.

Vücudunda biriken fazla enerjiyi üstünden atmak için daha geniş çaplı bir egzersiz programına odaklanabilirsin bugün. Vücudundaki enerji akışını düzgün bir şekilde sağlamak için daha fazla hareket etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kariyer konularında güzel başarılar seni bekliyor olacak. Kendi isteklerine ve hedeflerine odaklanmak güzel başarıları kapına getirecek. Sevdiğin insanlarla bu konularda kutlama yapabilir ve tebrikleri kabul edebilirsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim gören bir Balık burcuysan kendini bugün bilimsel makalelere verebilirsin. Öğrendiğin yeni bilgilerden arkadaşlarını da sen haberdar ediyorsun. Akraba ilişkilerinde sıcakkanlı olman rutin işlerinin hızlı yürümesinde sana büyük olanaklar sağlıyor. Çalışma odan için kendine yeni mobilyalar alabilirsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda bir adım atmak istediğinizde bunun size katkılarını göz ardı etmemelisiniz. Bir şeyin sizin için ileri düzeyde kazanç ve mutluluk getirdiğine inanıyorsanız hiçbir yanılgının gölgesinde kalmamalısınız. Çekincelerin değil çalışmanın zamanındasınız.

16 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay henüz doğmado. Sevdiklerinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak ortaklaşa konularda ve evlilikte daha düşünceli davranmalısınız.

16 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeni bir aşkı çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda çekiciliğinizin artması birden çok karşı cinsin sizinle ilgilenmesine ve kafa karışıklığına sebebiyet verebilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırman gerekecek. Zihnini boşaltmak, dinlenmek, sevdiğin şeylere zaman ayırmak... Bunlara yabancılaşmaman gerekebilir. Hatta ev temizliği bile yapabilirsin bugün!

16 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün kesintiye uğrayan planların temelinde sağlam bir planın olmaması olabilir. Sonuç olarak dikkati dağılmış veya bunalmış hissetmek kolaydır. Romantik çıkarlar çelişkili olabilir ve muhtemelen karışık sinyaller verir. Belirsiz endişelerin ve şüphelerin sizi engellemesine izin vermeyin. Karmaşık duyguları ifade etmek veya işlemek için daha iyi bir zamanı beklemek daha iyi olabilir. Daha sonra bugün çok daha fazla netlik ve odaklanma getiriyor ve gün, ev veya aile ile pratik şeyleri ve faaliyetleri destekliyor Dağınık bir histen sonra, istikrarlı etkiler en hoş karşılanabilir ve sakinleştirici olabilir. Sabırlı ve metodik bir yaklaşım, sorunları çözmenize ve stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. Bugün,ve sağlığın iyileştirilmesini artırır ve belirli bir şeyi taahhüt etme konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Enerjinizin daha fazlasını kişisel yaşamınıza harcamak çok iyileştirici ve ödüllendirici olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınızgörüşmeleri eksik olan yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışmış bulunan imkanlarınızı arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Ayak bileğinize dikkat ediniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çocuk, aşk, tatil, eğlence konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Duygusal gerilimlerden uzak durmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamları tercih etmelisiniz. Yoğuntemponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden. Bugün, endişe duymanıza gerek yok. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.Çevrenizde bir çok organizasyonlarda yer alacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.Duygusal ilişkinizde,birlikteliğinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fazla fırsat vermiyorsunuz.

16 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>