Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Engellendiğini Hissedebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi kuvvetli tutman gerekecek. Aranızda gereksiz yanlış anlaşılmalar olmaması için birbirinize direkt olmalısınız. Dürüstlüğünüz arttıkça aranızdaki muhabbet de artacak bugün.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konularda hızlı değişimler yaşayabilirsin. Bazı şeylerin daha hızlı gelişmesi seni biraz hazırlıksız yakalayabilir ancak parasal açıdan öne geçebilmek için kendini bu durumlara adapte etmen gerekecek.

Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak için güzel bir yol bulman gerekecek. İyi bir egzersiz programı ve hareketli bir rutin sana çok daha yapıcı etkiler sağlayabilir bugün. O yüzden daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir gerçekleşmesini beklediğin bir konu biraz daha ertelenebilir. Bu durumun sende sinir yapmaması için daha farklı ve keyifli konularla çevreni sarman gerekecek. Sevdiğin kişilere vakit ayırmak ve güzel ortamlara girmek havanı değiştirebilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün finansal konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Gelir ve harcamalarınızı değerlendirin ve gerekiyorsa tasarruf etme veya bütçe yapma adımları atma zamanı. Aynı zamanda maddi güvenden daha fazla sağlık ve mutluluğa odaklanmak da önemlidir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemi çekiyor olman sabahları zinde uyanamamana neden oluyor. Uzun süreli bir ilişki olan Balık burcuysan ilişkideki bilinmezler seni gerebilir. Engellendiğini ve kısıtlandığını düşündüğün konularda özgürlüğünü ilan edeceğin bir gün olabilir. Hem mantık olarak hem duygusal olarak özgür kalmak istiyorsun.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz forma kavuşamamak, duygularınızı ifade edememek ya da beklentilerinize göre yaşayamamak ters etki edebilir. Psikolojik olarak kafanızdan sürekli bunların geçiyor olması takıntı ve olumsuz dışa vurumlar oluşturabilir. Kendinizi fark etmeye, başkalarıyla kıyasa girmemeye çalışmalısınız.

14 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla, ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda ise çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

14 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin size daha da aşık ve daha duygusal hissettiği bir evredesiniz. İş stresinizin üstesinden gelmek için strateji açısından kendinizi geliştireceğiniz bir gündesiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eski alışkanlıklarını terk etmek zorunda kalabilirsin. Senin için yeni olacak yöntemler denemek, sorunların çözümü için farklı bir bakış açısı geliştirmene yardımcı olabilir çünkü. Değişime açık olmanın faydasını görmen olası.

14 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık; bugünün erken saatlerinde, kararsızlık, endişe veya bazı kötü boş zamanlamalar nedeniyle rutinleriniz biraz zarar görebilir. Duygular veya sinir gerginliği, iletişiminizi veya çıktılarınızı engelleyebilir. Ayrıntılara veya gerçeklere çok fazla odaklanmak büyük resmi karartabileceğinden, olayları fazla düşünmeye ara verin. Eşsiz algınız, tavsiyeniz veya bakış açınız sergilenebilir ve bu heyecan vericidir. Bir durumdan birazcık uzaklaşmak, bakış açısı kazanmanızı sağlar. Yaratıcı ifade ile ilgili eğlenceli gelişmeler veya ilerlemeler olabilir. Kardeşler, tanıdıklar ve ilgi alanları destekleyici veya minnettar olabilir, belki de hayatınıza hoş sürprizler getirebilir. Diğerleri sizi fark eder ve güçlendirir, muhtemelen açılmanız için sizi teşvik eder. İlerici, yaratıcı bir yaklaşımı benimsemek bugün en iyisi olabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir sisteminizin hassas olduğunu unutmayın.

14 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Fakat çevrenizdeki olumsuz olaylar, sizin insiyatifinizin dışında geliştiği için, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Duygusal konularda ise farklı bir durum söz konusu. Bugün, onu ikna atmak zorundasınız..

14 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 13' 19" R
Ay
İkizler
04° 34' 13" R
Merkür
Başak
23° 23' 21" R
Venüs
Terazi
29° 34' 19" R
Mars
Yengeç
10° 24' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 10"
Satürn
Balık
14° 55' 56"
Uranüs
Boğa
27° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 28' 00"
Plüton
Oğlak
29° 43' 46"
Chiron
Koç
22° 11' 16"
Lilith
Terazi
09° 27' 19"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>