Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gelecek Planların Değişebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. İkiniz de aynı şeyi istemenize rağmen birbirinizi farklı bir şekilde ifade ediyor olabilirsiniz. Gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçmen gerekecek.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Bugün ilgilenmen gereken birden fazla konu olabilir. O yüzden masraflarını kısıtlı tutmak senin için daha iyi olacak. Çok fazla açılmamak ve daha sonra "ben bunu niye almışım" dememek için masraflara dikkat etmen gerekebilir.

Zihinsel yorgunluklar ve strese karşı önlemini alman gerekebilir. Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes alıp vermek sana daha iyi gelecek. Kendini daha iyi hissetmek için nefes egzersizlerine odaklanmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir. Kendini daha iyi ifade etmen ve savunmanı sağlam tutman daha iyi olabilir. Sana tam gaz saldırmaya gelenlere karşı dikkatli olmalısın bugün.

18 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünmaddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Finansal planlarınızı gözden geçirmek ve gerektiğinde ayarlamalar yapmak için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarınızı da karşılamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilinin anlık hareketlerini sosyal medya üzerinden mercek altında tutuyorsun. Unutma bunu kötü bir alışkanlığa dönüştürmemelisin. Ailenle yaptığın bir konuşma gelecek ile ilgili planlarının değişmesine zemin hazırlayabilir. Ekonomik anlamda kendini daha ferah hissetmeye başlıyorsun.

18 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Samimi arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, birlikte fikir alışverişi yapabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ve yaptıklarınızın belirginleşeceği bir gündesiniz. Bu etki altında duygusal konuşmalar da gündeminizde yer bulabilir. 

18 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında kendinizi gösterebileceğiniz etkiler gündeme geliyor. Daha fazla çaba isteyen işlerde ise destek almanız söz konusu. Fedakârlık yapmakta zorlanacağınız bu süreçte üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Organize olunması gereken yeni konular ve çalışma sistemindeki değişiklikler nedeni ile detaylara zaman bulmakta sıkıntılar olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda daha kesin kararlar almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bitişler ya da başlangıçlar için uygun bir gün. Net olmalısınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatta daha başarılı olmak için insanlarla iletişimini güçlendirmen gerekecek bugün. Yeni insanlarla tanışmak, hedefine giden yolda senin için önemli olabilir zira. Yeni bakış açıları, farklı kapılar sana daha sağlam bir zemin oluşturabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün kişisel düzeyde yeni bir başlangıç getiriyor. Eğlence ve zevkle yeni bir başlangıç inşa ediyorsunuz. Eğlendirme, kutlama ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma ihtiyacınızın daha fazla farkındasınız. Yeni bir sayfa açma zamanı ve şimdi meydana gelen olaylar sevginizi, romantik eğilimlerinizi ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir. Hobiler, romantizm veya yaratıcı faaliyetlerle geçmişin temizlenmesi ve yeni enerji olabilir. Hayatın eğlenceli tarafını ve doğanızı yeniden keşfetmeye güçlü bir şekilde odaklanabilirsiniz. Bir şeyleri geride bırakmak ya da kendinizi bir rutinden çıkarmak yeni başlangıçlara yol açabilir. Kendinizi özellikle canlı ve bağlı hissetmenizi sağlayan fikirler, konuşmalar veya umutlar sizi heyecanlandırabilir. En iyi sonuçlar için zorlamak yerine, hızınızı ayarlamayı ve sürecin gelişmesine izin vermeyi hedefleyin.

18 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli birikime sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bugün sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Bugün çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

18 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, eşitlik ve adalet için verdiğin savaş lehine sonuçlar elde ediliyor. Pes etme. Sevgi bolluğu yaşamını dolduruyor ve aile üyeleriyle ilişkilerin mutlu oluyor.

18 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün, bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz.İçinizde fırtınalar eserken, çevrenize sakin bir şekilde davranmanız, son derece şaşırtıcı. Duygu ve mantık karmaşası yaşadığınız için, bazı karmaşalar yaşamanız son derece normal.

18 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>