Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keskin Çizgilerin Yumuşuyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda gelecek ile alakalı konuşmalar gerçekleşebilir. Birbirinizi anlamak ve düşünceli bir şekilde hareket etmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Birbirinizi fazla zorlamamalı ve inat etmemelisiniz bugün.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Bugünkü emeklerin parasal konularda kazanç elde etmek için önemli olacak. O yüzden devam ettiğin yoldan vazgeçmemeli ve adımlarını sağlam atmalısın. Bugün daha dikkatli düşünebileceksin para konularında.

Sağlığını ön plana alarak kararlar almak sana daha iyi gelebilir. Hem yediklerine dikkat etmeli hem de egzersiz konularına özen göstermelisin. Sağlığını ön plana alarak vereceğin kararlar sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini nasıl gördüğün, kendin hakkında nasıl hissettiğin önemli olabilir bugün. Kafanda geleceğin hakkında ve aynada gördüğün kişi hakkında yeni fikirler oluşabilir. O yüzden bu iç sese izin vermeli ve kafanı toparlamalısın bugün.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, canınızı sıkacak bazı olaylar olsa da bugün içsel sezgilerinize güveneceksiniz. İçsel huzur ve dengeye yönelerek hayatınızdaki derin anlamları keşfedeceksiniz. Şimdi, içsel büyüme ve ruhsal yolculuklara açık olma zamanı.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkini doğru yönlendirmek için ipleri eline almak isteyebilirsin. Bu karşı tarafı geriyorsa da sana olan güven duygusu her şeyin önünde duruyor. Hayattaki keskin çizgilerinin yumuşadığını ve tavizsiz yapının daha ılımlı bir hal aldığını fark edebilirsin. Farklı yeteneklerinin keşfetmek için oldukça verimli bir gün.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için değerli olanı bulduğunuzda onu hayatınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu istek herhangi bir zamanda tekrarlandığında bocalamamak için bugün yaşamanız ve yapmanız gereken her şeyi iyi analiz etmelisiniz. Zihninizi bu anlamda yormak hayatınızı dinlenerek geçirmenize yardımcı olacaktır.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha yapıcı olabileceğiniz bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Kendinizi çocuklarla ilgili konularla meşgul olurken bulabilirsiniz. Daha fazla paylaşım içinde olmak, kendi keyiflerinize öncelik vermek rahatlatıcı olabilir. Yaratıcı konularda da çok farklı şeyler arıyorsunuz. Sezgileriniz ve duygularınız bir araya geldiğinde başarılı sonuçlar almayı başarabilirsiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin belirgin yükselişi çevrenizdeki çekimi arttırarak yeni dostluklar ve ortamlar yaratmanıza vesile olabilir. Bugünlerde sözlü münakaşadan sakının.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara güvenmek konusunda tereddütlerin olabilir bugün. Onların birkaç hareketi seni onlar hakkında şüpheye düşürmesi mümkün zira. Hareketlerinde dikkatli olmakta, sırlarını herkese anlatmamakta yarar var o yüzden.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi özellikle oyun, boş zaman, eğlence ve aşka yaklaşımınız konusunda neyi değiştirmek veya geliştirmek istediğinizi düşünebilirsiniz. Aynı zamanda, gevşemek ve yeniden bir araya gelmek daha iyidir. Zihinsel huzursuzluk bugün heyecan verici keşiflere yol açabilir ancak mevcut geçişlerin algıları örttüğü bir durumu da yanlış değerlendirebilirsiniz. Zihninizin biraz egzersiz yapmasına izin vermek en iyisidir. Nihai kararları vermeyi bekleyin. Bir projeye ikinci bir bakış gerekebilir ve ona ayrılan zaman ve enerjide ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz, yapacak çok şeyiniz olduğu hissi olabilir. Bunalmış hissetmek için zaman kaybetmemeye çalışın, küçük bir şey seçin ve oradan başlayın.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle, sosyal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün ailenizin kişisel sorunları gündeme gelebilir.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence konularıyla ilgili yeni başlangıçlar yaparak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizle ilgili krizsel süreçler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Kardeşler, yakın çevre, eğitim, seyahatlerde ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her türlü ayrıntıları hesaplıyorsunuz. Mantıklı ve detaylı tarafınız bazı konulara olumsuz bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirin. Duygusal konularınızda onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor.

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>