Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özgüvenini Sağlamalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirmek ve birbirinize zaman ayırmak aranızdaki muhabbetin daha da güzelleşmesini sağlayabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmak için çaba göstermeniz size daha iyi gelecek. Bazı planları sen yapabilirsin bugün.

Bugün çalışkan yapınızın faydasını mesleğinizde görebilirsiniz. Bugün ilgili sorumluluklarınız artabilir ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.

Normalde sıkıntıları çözmek için paraya sarılmak pek bir işe yaramaz. Ancak bugünkü sıkıntılarını gidermek için para harcaman gerekebilir. Maddi konularda harcamalarının önem kazanacağı bir gündesin.

Bugün hareket etmek sana çok iyi gelecek. Bol bol aktivite ve hareket kan dolaşımını arttırarak sende daha iyi bir etki bırakacak. O yüzden boş boş oturmamalı ve daha fazla hareket etmek için fırsat yaratmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara karşı kibar olmak iyidir. Ancak insanların senden faydalanmaması için bazen sert davranman gerekebilir. Bugün çevrendekilerle arana iyi bir sınır çizmen gerekecek. İnsanların seni kullanmasına izin vermemelisin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kariyerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Hedeflerinize odaklanarak adımlar atabilir ve önemli işler başarabilirsiniz. Liderlik becerilerinizi kullanmanız da gerekebilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini duyguların arasına sıkışmış hissediyorsun. Duyguların seni değil, senin duygularını yönetmen gerekiyor. Bunu sağladığında özgüvenini geri kazandığını görebilirsin. Yeni işe başlamış bir Balık burcuysan ekip çalışmalarına uyum göstermekte zorluk çekebilirsin. Fakat cana yakın kişiler ile çalışman işini kolaylaştırıyor.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler edinmek, bir şeylere sahip olmak ya da ait olmak duygusu baskın gelebilir. Bu insani ve normal bir durum olduğu kadar dikkat edilmediğinde bazı sorunlar da doğurabilir. Kendinizi hangi duyguya, hangi işe, hangi tarza adadığınızın farkında olmalısınız.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza başarı getirmek için bilinçli bir çaba harcayacaksınız ve adrenalini kendi özgür iradeniz ve çabanız ile yeniden hayatınıza çekebileceksiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her olayı kontrolünde tutmak seni fazlaca yorabilir bugün. Olayları akışına bırakmak kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak o yüzden. Gereken önlemleri alıp gerisini izlemeye başlarsan daha rahatlayabileceğini görebilirsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağışla ve unut. Şimdi karşılaştığınız durumun hayal edebileceğinizden daha fazla boyutu var, bu yüzden kendinizi bu konuda hırpalamak yerine, bugün yolu uzatmayı deneyin ve başkalarının işleri sizin için halletmesine izin verin. Önünüzde güzel zamanlar var ve bunların gelme hızı, özünüzdeki acıyı bırakma yeteneğinize doğrudan bağlıdır. Sizi geride tutan şeyi serbest bırakmanın zamanı geldi. Şimdi sadece kendinizle ilgilenin. Siz kendinizi topladığınızda geri kalan her şey kendiliğinden yoluna girecektir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, geri hareketini yapıyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Yaşamı her an kucaklayan sıra dışı kişiliğinizi, birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, eğlence, tatil konuları gündeminize gelebilir. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanıyorlar.İş konusunda yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir dönem olmasına rağmen, aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı fırsatları istemeden de olsa kaçırabiliyorsunuz. Bugün, ilgi odağı haline geleceksiniz.

15 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 41" R
Ay
İkizler
04° 10' 47" R
Merkür
Başak
23° 20' 16" R
Venüs
Terazi
29° 32' 17" R
Mars
Yengeç
10° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 04"
Satürn
Balık
14° 56' 03"
Uranüs
Boğa
27° 04' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 03"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 20"
Lilith
Terazi
09° 27' 08"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>