Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerçeklere Yaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Hislerinizi açıkça ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlar da gündeme gelebilir. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Yüksek enerji altındasınız. Başarıya ulaşmanızı sağlayacak adımlar atacaksınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacağınızı bilmelisiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşulları iyileştirmek adına ek gelir getirecek konulara ağırlık verebilirsiniz. Gündelik yaşantınızın planını buna göre düzenlediğinizde yapacağınız işlerin fazladan bir zorluğu ya da yorgunluğunu yaşamazsınız.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, finansal konulara odaklanmak için uygun bir gün. Harcamalarınızı kontrol altına alarak geleceğe yönelik tasarruflar yapabilirsiniz. Aynı zamanda duygusal ilişkilerde daha anlayışlı olmak ve sevdiklerinize destek vermek için güzel bir gün.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlem gücünüzü, sorgulayan yanınızla birleştirdiğinizde gerçeklere yaklaştığınızı göreceksiniz. Çalışma ortamınızdaki gruplaşmadan rahatsız olduğunuzu açıkça dile getirebilirsiniz. Fakat amacını aşan cümleler, haklıyken haksız düşmenize neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysanız, değer verdiğiniz kişinin kariyeriyle ilgili yaşayacağı gelişmeyi büyük bir kutlamaya çevirebilirsiniz.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeme içme ve çalışma düzeninizin birbirini etkilediğini düşünebilirsiniz. İş yükünüzün fazlalılığı duygusal açlığınızı tetikliyor olabilir. Kendinizi sıkmadan sorunlarınızı çözebilmek için doktor kontrolünde ilerleyebilir ya da kendinize yeni bir kontrol mekanizması kurabilirsiniz.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizde kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz zamanlar içindesiniz. Sorumlulukların en iyi şekilde üstesinden gelebileceksiniz. Akışta kalın.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurduğunuz yanlış dostluklar bir takım pişmanlıklara girmenize neden olabilir. Sizi seven, muhabbetinizi seven kişilerle görüşmek size daha iyi gelecek.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle birlikte daha çok zaman geçirmen gerekebilir ve bunun için zaman yaratman gerekebilir. Birlikte geçireceğin süre içinde onlara yardımcı olmak senin için iyi olabilir. O yüzden bir şekilde onlara zaman yaratabilmeli, gerekiyorsa da bir şeyleri erteleyebilmelisin.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün altta yatan gerilimleri veya kırgınlıkları harekete geçirebilir. Bir patlama yaşanabilir ve hayatınızdan birileri kesilebilir ancak bu her zaman kötü bir şey olmak zorunda değildir. Bu şekilde, kendinize daha fazla özen gösterebilirsiniz. Günün başında kendinize dönük olan odağınız artık yavaşça dışarıya yönelebilir. Kendinizi oldukça coşkulu ve iyi hissedebilirsiniz ve bu tutamayacağınız sözler vermenize yol açmamalıdır. Duygularınızı abartmak, gelecekteki benliğiniz için bir soruna neden olabilir.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüştüğünüz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Spor yapmak için kendinize zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi sağlık olarak iyi hissetmeyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz. Bugün, idealist düşüncelerinizi savunurken yalnız kalabilirsiniz. Bu tür molalar, gerçekleri daha iyi anlamanıza neden oluyor.

21 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 15" R
Ay
Boğa
27° 04' 25" R
Merkür
Başak
22° 24' 23" R
Venüs
Terazi
28° 55' 37" R
Mars
Yengeç
10° 06' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 25"
Satürn
Balık
14° 58' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 35"
Lilith
Terazi
09° 23' 48"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:28

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>