Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Anlamda Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile nasıl bir iletişime sahip olmak istediğini düşüneceksin bugün. Aranızdaki iletişimi nasıl bir şekle bürünmesini düşünmen daha güzel etkiler oluşturabilir. Bir ilişkiden ne beklediğini daha iyi bileceksin.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Parasal konularda bir adım atmadan önce iç sesini dinlemen gerekebilir bugün. Tam olarak emin olmadığın masraflara girmemeli ve içine sinmeyen konulara para ayırırken dikkatli olmalısın. Sana yanlış gelen harcamalara girmemen daha doğru olur.

Bugün sana iyi gelmeyen alışkanlıklarından kurtulmak için iyi bir gün. Sağlığını ön plana alman gerekebilir. Alışkanlıkların yüzünden ters giden bir sağlık döngüsü varsa bunu düzeltmek için sağlam adımlar atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öğrenmek istediğin bir konuya odaklanabilirsin. İş ile alakalı konularda yeni bilgiler alman bu konuda daha sağlam adımlar atmanı sağlayacak. İnsanlarla iletişimini sağlam tutman gereken bir gün olabilir senin için.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal gücünüz çok yüksek. Bazen sadece hayal kurmanın, onları gerçekleştirmek için yeterli olduğu yanılgısına düşebiliyorsunuz. Oysa hayalinizi gerçekleştirmek için başka araçlara da ihtiyacınız var. Bunun uyumlu bir çalışmanın sonucu olduğunu unutmamalısınız.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltı ile başlıyorsun. Kahvaltı senin zihnini canlı tutuyor ve mantıklı kararlar verebiliyorsun. Biten bir ilişkin varsa, bu ilişkinin ardından duygusal olarak toparlandığını hissedebilirsin. Kendini hobilerine veriyorsun. Bu sayeden aklın bir nebzede olsa dağılıyor. Hobilerin ile kendini bedensel olarak fazla yorabilirsin. Eklem ağrılarına dikkat etmelisin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünce yapınızda bazı kalıplarınız zor olabilir. Her zaman aynı düzeyde ve yoğunlukta ilerleyemeyeceğinizi bilmelisiniz. Öğrendiklerinizi uygulanabilir hale getirmeyi başarmak hayatın keyifli yanlarını daha iyi görmenize olanak tanıyabilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ev hayatınızda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir. Yeni durumlar gündeme gelebilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden anlayış bekliyordunuz. Bu anlayışı görebilirsiniz ancak ailesi veya arkadaşlarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli bir gün geçirmek bütün enerjini yenileyebilir. Bu hafta genel olarak kendini çok zorlamaman en iyisi. Dinlenmek, bir şeylere pozitif bakmak seni çok daha rahatlatabilir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün arkadaşlıklarda veya ilişkilerde derin bağ kurma anları yaşanabilir. Kırgınlığı bırakmak için bir fırsat olabilir veya belki birinin yardımıyla bir durum hakkında anlayış kazanabilirsiniz. İletişiminiz büyüleyici ve insanlar ağzınızdan çıkanlarla özellikle ilgileniyor. Gün ilerledikçe planlarınızda ayarlamalar ve iyileştirmeler gerekli olabilir. Sosyal hayatınızda bir şeyleri kaçırma korkusu veya stres, bugünün ilerleyen saatlerinde kendinizi biraz gergin hissetmenize neden olabilir. Bir ilişki veya projeye aşırı bağlılık veya kontrolle uğraşıyor olabilirsiniz. Bazı gergin durumlara rağmen özellikle ev, aile ve ev içi meselelerle ilgili olarak odaklanılması gereken pek çok olumlu şey var.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşıt ilişkilerinizde güç savaşı vereceksiniz Her iki taraf da, kendilerini savunma yolunu seçeceksiniz.. Zorlandığınızı hissedebiliyor ve kendi şartlarınız doğrultusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Olayların sizi yönlendirmesine izin vermek istemediğiniz için, bazı pürüzlerin gündeme gelmesini normal karşılamalısınız.

21 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 08" R
Ay
İkizler
08° 48' 59" R
Merkür
Başak
23° 57' 09" R
Venüs
Terazi
29° 56' 30" R
Mars
Yengeç
10° 34' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 20"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>