Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hobilerine Yoğunlaşabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün kafanı toparlamak daha önemli olabilir senin için. Sevdiğin kişiyle vakit geçirmek yerine kendi işlerine odaklanmak sana daha iyi gelecek. Enerjini toplamak ve işlerini yoluna koymak bugün aşk mevzularının önüne geçebilir.

Bugünyaşamınızda çevrenizdeki insanlara güven duymakta zorlanacaksınız. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz ve bu durum sizin için beraberinde kötümserliği de getirebilir.

Bugün sorumluluklarını yerine getirmeli veile parasal konulara odaklanmalısın. Daha sonra bu sorumlulukların birikip daha da canını sıkmaması için bugünden adım atman gerekecek.

Zihinsel yorgunluklara karşı önlemini almalı ve derin nefes egzersizlerine odaklanmalısın bugün. Kendine vakit ayırmak ve senin için önem taşıyan konulara odaklanmak gün sonunda seni yorabilir. Bu dengeyi sağlamak sana düşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni arkadaşlar edinebileceğin bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak ve yeni yüzlerle bir araya gelmek bazı olaylara bakış açını da etkileyecek. Yeni kararlar almak için bir ilham bulabilirsin bugün.

21 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünhayatınızda başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizle öne çıkabilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmeniz önemlidir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerine fazla bağlı olman gerçeklerden uzaklaşmana neden oluyor. Evli bir Balık burcuysan eşinin sahip olduğu realist bakış açısı bu durumu dengeliyor. Kendini yorgun hissedebilirsin. Vaktini sana iyi hissettiren aktivitelerin ile geçirebilirsin. Günlük sporunu yaparken kendini fazla yormamalısın. Günün ilerleyen saatlerinde eklem ağrıları yaşayabilirsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı haberler almak kadar bu haberleri nasıl kullanacağınızı bilmeniz de önemli olacaktır. Teyit gereken noktada aile dostlarınız, büyükleriniz size yardım edebilir. Özellikle yer değişikliğiyle ilgili durumlar söz konusu olduğunda tanıdık çehrelerin olması aidiyet sorununuzu hızla çözebilir.

21 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Değişen durumları iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yeterli hissetmediğiniz durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir, maddi kararlara dikkat edin. Sevdiklerinizden ilgi göreceksiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrol edemediğin olaylar hakkında ne kadar endişelenirsen o kadar dibe batabilirsin. Gidişatına müdahale edemediğin olayların canını sıkmasına izin vermemelisin o yüzden. Gereken önlemleri aldıktan sonra bir şeyleri oluruna bırakman en iyisi.

21 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, sabahın enerjileri oldukça özgür ve havadar olsa da ilerleyen saatler zorluklar ve engeller getiriyor. Gün, önemli biriyle veya çevrenizdeki insanların ve koşulların kaotik veya kontrolünüz dışında göründüğüne dair genel bir hisle çelişebilir. Başkaları sizi itebilir, dürtükleyebilir veya dikkatinizi en çok yapmak istediğiniz şeyden uzaklaştırabilir. Sınırlar çizmeniz gerekse de eleştirileri yumuşatmak muhtemelen daha iyidir. Önem verdiğiniz insanlarla sınırlayıcı olmaya dikkat edin. Sınırlarınızı nerede zorladığınızı fark etmek de en iyisidir. Özel biriyle bağlantı kurma veya harika fikirler ve sonuçlara varma fırsatlarına açık olmayı hedefleyin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortak, evlilik, mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Para, kazanç, ödeme veya borçlarda dikkatli olmanız gereken bir günsesiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var. Duygu alış verişi içinde olduğunuz kişiler, değişen ruh yapınız yüzünden sizi anlamakta zorluk çekiyorlar. Net olmayı başaramıyorsunuz. Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.. Aşk yaşantınızda farklı değişimler gündemde. Beklemelisiniz.

21 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 48" R
Ay
İkizler
03° 00' 21" R
Merkür
Başak
23° 10' 59" R
Venüs
Terazi
29° 26' 11" R
Mars
Yengeç
10° 20' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>