Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keşkeler Gününüzü Tayin Ediyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda gerginlikler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle birbirinizi anlama noktasında sorunlar yaşanabilir. Duruşunuzu bozmamalı ve ilişkinize zarar verebilecek adımlar atmaktan kaçınmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Karmaşadan uzak durmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Uygun ve etkin enerjiler alıyorsunuz. Başarı olarak adlandırdığınız noktanın da aslında çok uzakta olmayacağını bilmelisiniz. Kendinizi her açıdan daha güçlü hissedebileceğiniz bir gün.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Yeteneklerinize ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda daha da yakından ilgileneceksiniz. Sözel ifadelerinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Yoğun dönemden doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün seyahat planları yapabilir veya yeni bir konuya odaklanabilirsiniz. Farklı kültürleri keşfetmek veya yeni bir eğitim programına başlamak için ideal bir gün olacak. İletişim becerilerinizi kullanarak duygusal ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür toprak burcunda yavaşlaması burcunuzu yakından ilgilendirecek. Geçmişte yaşadığınız olaylara karşı pişmanlık duyabilirsiniz. Duygusal yıpranmanıza artık dur diyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerle kurduğunuz iletişim farklı bir boyuta geçiyor. İlişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizle halledemediğiniz konular ayrılığa zemin hazırlayabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne dinç başlamak kadar bunu gün boyu sürdürmek de önemlidir. Takviye gıdalarınız ve dinlenme aralarınızla bunu mümkün kılabilirsiniz. Güneş kreminizi ihmal etmeyerek ve uzun saatlere yaymayacak şekilde D vitamini ihtiyacınızı karşılamak ve ve hayatınızın akışını düşünmek için açık alanlarda vakit geçirebilirsiniz. 

22 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar fikirsel düzeyde sizi zorlayabilir. Yabancılarla ilgili konularda beklemediğiniz riskler söz konusu olabilir. İşlerinizde dikkatsizlik yapmayın. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir.

22 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir hayli taktir edilebilirsiniz. İyi niyetinizin farkında olan kişiler sizlere benzer bir segmentte yaklaşarak daha da iyi hissetmenize neden olacak.

22 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkaları hakkında kendini sorumlu hissederken kendini ihmal etmemelisin. Kendine de zaman ayırıp ihtiyaçlarını belirlemek yapman gereken önemli şeyler arasında gelecek. Sen iyi hissettikçe çevrene daha fazla yarar sağlayacaksın.

22 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilir ve iç dünyanıza daha fazla odaklanabilirsiniz. İçsel rehberliğinizi takip etmek ve sezgilerinize güvenmek önemlidir. Empati yeteneklerinizle başkalarının duygularını anlamak ve desteklemek için zaman ayırabilirsiniz ancak aşırı duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ve sınırlarınızı korumayı unutmamalısınız. İlişkilerde iletişime önem vermek ve sevdiklerinizle bağlantı kurmak önemlidir. Kendinizi dinlendirmek ve ruhsal ihtiyaçlarınıza zaman ayırmak için özen gösterin. Sanatsal veya yaratıcı faaliyetlere yönelmek, duygusal dengeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Bugün, içsel yolculuğunuza odaklanarak kendi iç dünyanızı keşfedebilir ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür, karşıt burcunuzda ilerliyor. Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay ile Jüpiter arasındaki sert açı, harcamalar konusunda dikkatli olmanız gerektiğinin işareti olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmek, ileride yaşayabileceğiniz olası pişmanlıkların önüne geçer. Paranızın kıymetini bilmelisiniz.

22 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz. Maddi konularda, çeşitli fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize uygun olan şartları, önceden belirlemenizde fayda var.

22 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>