Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayal Kırıklıklarına Dikkat! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Doğru kararlar aldığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

Kendinizi her açıdan daha başarılı hissedeceksiniz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz adımlar atmaya çalışın. Sınırları da gereğinden fazla zorlamamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başarabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde mantığınızı daha etkin kullanabilir ve standartlarınızı koruyarak düzen oluşturabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık kriterleriniz netleşebilir, yapıcı eleştirilerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Hukuksal sorunlarda dikkatli olmalı, adli tatilleri fırsat bilerek kendinizi korumalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, Balık burcunun günlük burç yorumu şu şekilde; Duygusal olarak dengesiz hissedebilirsiniz bugün. Kendinizi daha iyi hissetmek için içsel çalışmalar yapabilir, duygularınızı ifade etmeye çalışabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere açık olmaktan çekinmeyin ve hislerinizi paylaşın.ışıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, karşıt burcunda hareket ediyor. İlişkisi olmayan Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmadan önce, hayal kırıklığı yaşamamak için hayatında birinin olmadığından emin olmalısın. Bugün kendini çok iyi hissediyorsun. Sevdiklerine vakit ayırmaya özen göstereceksin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yorgun ve güçsüz hissettiğinizde, hayatın size verdiği mesajları anlamaya çalışın ve sağlığınıza özen gösterin. Eski alışkanlıklar yerine iyileşmenizi destekleyen yeni alışkanlıkları kalıcı hale getirin. İş ve maddi durumlarınızda olumlu gelişmeler yaşarken, mevcut durumu koruyup geliştirmeye odaklanmalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili teknik konular ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. İşlerinizde aldığınız yardımlar sizi zorlayabilir. Tartışmacı bir tutum izlememenizde fayda var. Gün içinde değişiklikler olabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle çocuk sahibi olmak isteyen Balık'lar ya da çocuklarla işi olan Terazi'ler bugünlerde çok şanslı ve enerjik hissedebilirler.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda daha da yakından ilgileneceksiniz. Sözel ifadelerinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Yoğun dönemden doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerdeveya sağlık hedeflerinize daha fazla odaklanmanız önemli ve faydalı olsa da şimdi kısa bir mola vermeniz gerekebilir. Bir süredir motivasyonunuzu kaybetmiş veya belirsiz hissedebilirsiniz. Eğer öyleyse bu, devam etmeden önce dikkate alınması gereken daha fazla şey olduğunun bir işaretidir. Bugün yüzleşmekten veya meydan okumaktan daha iyisi, bir kenara çekilmek olabilir. Bu, gerektiğinde planları veya kendinizi gözlemlemenizi ve yeniden yönlendirmenizi sağlar.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ekonomik konularda yeni kararlar alabileceğiniz ve ayağınızın yere sağlam bastığı bir gün sevgili balıklar. Harekete geçmek için bugün şanslı etkiler altındasınız. Bugünü iyi değerlendirin. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konuları bir bilene danışmanızda yarar var.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>