Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Risk Almak Konusunda Kararsızsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Eğer hoşlandığın bir kişi varsa bu kişi ile arandaki iletişimi kuvvetlendirmen gerekebilir. Bugün aranızdaki muhabbetin artması, birbirinize duygularınız hakkında daha fazla şey ifade edebilmenizi sağlayacak.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğu ileri boyutlarda yaşayacaksınız. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Bugün parasal konularda karşına çıkan fırsatları dikkatle değerlendirmen gerekecek. Daha fazla para kazanabilmek için güzel bir fırsat ile karşılaşabilirsin bugün. Gözünü dört açman gerek.

Vücudunun dengesini korumak senin için zor olabilir. Ancak hem öz disiplinini sağlamak hem de belli bir rutine bağlı kalmak için çaba göstermen gerekecek bugün. Yediklerine dikkat etmeli ve daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerini yoluna koymak ve kendine vakit ayırmak çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Sorumluluklarını erken saatte yerine getirmek ve günün geri kalanını sevdiklerinle harcamaya ayırmak gününün çok güzel geçmesini sağlayabilir.

22 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sahip olduklarınızla mutlu olacağınız bir gün olacak. Sevgi bugünün anahtarı olacak. Samimi duygularla çevrenizdeki kişilere yaklaşıyorsunuz ve onlardan da aynı sıcaklığı hissediyorsunuz. İlerleme için mükemmel bir zaman! Sadece yeni bir yol çizmeniz gerekiyor.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Buna hiç girişmesem mi? Dediğin bir gündesin. Bunun sebebi değişikliğe açık olsan da yeni fikirlere karşı olan temkinli yaklaşma hissin olabilir. Risk almak konusunda arada kalabilirsin. Yaptığın birikimleri gözden geçiriyorsun. Kendine güvenmediğin girişimlerden uzak durmalısın. Evli bir Balık burcuysan eşin ile parasal anlamda sorunlar yaşayabilirsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günübirlik ya da hafta sonunu da kapsayacak bir plan yapabilirsiniz. Temponuzu düşürmenin sizi durdurmak değil daha iyisi için dinlenmek adına olduğunu unutmayın. Siz iyi olursanız düşünceleriniz, düşünceleriniz iyi olursa işleriniz de iyi olacaktır.

22 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne yeni planlarla, taze bir şekilde başlayabilirsiniz. Daha uzun vadeli projeleri ele almak, başkalarından somut destek görmek için harekete geçebilirsiniz. Sağlık ya da organize olunması gereken konuların sorumluluğu almanız beklenebilir. Ancak işten beklenen parasal destekler pek iç açıcı olmayacaktır. Çıkarlarınızı gözeteceğiniz konular daha fazla gündemde olacak.

22 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşmazlıklar neticesinde kendinizi müdafa etmek zorunda hissedebilirsiniz. Bu savunma esnasında partnerinizi incitmemeye özen göstermelisiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğlenceli bir gün için bazı hazırlıklar yapabilirsin. Arkadaşlarını güzel yerlere davet edebilir, onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsin. Bazı hazırlıkları senin yapman çok daha önemli olacak.

22 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duyularınızı harekete geçiriyor ve sizi öğrenmeye, sorunları çözmeye ve bağlantılar kurmaya motive ediyor. Entelektüel bir görevi üstlenmekten veya zorlu bir işi üstlenmekten korkmuyorsunuz. Çalışma ve dinlenme süresini başarılı bir şekilde dengelemek için harika bir zaman ve geçişler artık aile meselelerini ve duygusal konuları destekliyor. Size en yakın olanlara karşı dürüstlük, bağları güçlendirmeye yardımcı olabilir. Ailenize, ev dünyanıza veya kişisel hayatınıza hoş bir bağlılığın tadını çıkarabilirsiniz. Hayatı kolaylaştırmak veya daha rahat hale getirmek için ekstra çaba göstermeye hazırsınız.

22 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı gelişmeler yüzünden daha fazla enerji harcamak zorunda kalacaksınız. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik ve yaşadığınız olaylara mantıklı bakabiliyorsunuz. Bugün dedikodulu ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

22 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, sağlık konuları gündeminize gelebilir. İletişim, eğitim, seyahatlerde ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenize karşı duygusal bağlarınızın güçlü olması nedeniyle, bazı olayların potansiyelini görmeyebilirsiniz. Sezgilerinin güçlü olması, sizi yeni olayların ortasına çekebilir. Bugün, annenizin baskıcı davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kısa sürede çözümleyeceğiniz olaylar yüzünden üzülmemelisiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>