Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Keskin Çizgilere Sahipsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

İçinde bulunduğun ilişkinin sana mutluluk sağlamadığını düşünebilir ve bu durumu değiştirmek isteyebilirsin. Seni üzen bir ilişkiyi bitirmek ve kendini korumaya almak için daha kararlı hissedebilirsin bugün.

Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Geleceğini düşünerek hareket etmen gereken bir gün olabilir. Birlikte çalıştığın kişilerin sana destek olduğunu mu yoksa tamamen seni sürüklediklerine mi karar verebilirsin. İleride kimleyapıp yapmak istemediğini düşünebilirsin bugün.

Mutfağa daha fazla girmen gerekiyor olabilir. Bugün bunun için bir adım atabilirsin. Daha sağlıklı tarifler öğrenmek ve kendin için yemekler yapmak sana daha iyi gelecek. Bugün yediklerine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sana daha fazlasını, daha iyisini söz vererek seni kandırmalarına izin vermemelisin. Kendi araştırmalarını yapmalı ve olan bitene balıklama atlamamalısın bugün. Kandırılmaya müsait olabilirsin.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün ilişkilerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Partnerinizle duygusal bir şekilde bağlantı kurmak önemlidir. Empati yaparak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda keskin çizgilere sahip olman yalnız bir Balık burcuysan işini zorlaştırabilir. Kendini biraz yumuşatabilirsin. Ne istediğine karar vermen gerekebilir. Maddi kaygılarını ortadan kaldıracağın bir gündesin. Çeşitli yeteneklerini kullanarak kendine yeni gelir kaynakları yaratabilirsin. Akşam, ilhamının kaçmaması için kendine sessiz bir ortam yaratmak istiyorsun.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin ebeveyni gibi davranmadığınıza emin olmalısınız. Sizin iyi niyetli yaklaşımınız olumsuz karşılık gördüğünde buna aşırı tepki vermekten kaçının. Rollerinizi iyi bilmek ve bunu hayatta başka şeylerle karıştırmamak konusunda daha özenli olmalısınız.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ya da eşinizi ilgilendiren durumlar sizi daha fazla meşgul edebilir. Başkalarından daha çok şey öğrenebilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurs almak diğer alanlarda fikir sahibi olmak için oldukça uygun bir gün. Yeni bir şey öğrenmek gibi bir hedefiniz varsa aksiyon alabilirsiniz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tanıştığın insanlarla konuşurken daha açık ve girişken olmayı deneyebilirsin bugün. Kendini doğru bir şekilde anlatmak karşına çıkacak fırsatların artmasına sebep olabilir zira. Sosyalleşmek düşündüğünden daha fazla etkiye sebep olabilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bir mücadeleye işaret edebilir çünkü keyif almanın yeni yollarını deniyorsunuz ancak başkalarıyla olan gerilimler bu arayışa engel olabilir. Muhtemelen bir molaya ihtiyacınız olacağından, zevkinize ve oyun anlayışınıza öncelik vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gün, sizi fırsatlardan yararlanmanızı engellemiş olabilecek bir sorunu aydınlatıyor. Gerçek benliğinizi ifade etme pahasına insanlara veya projelere çok sıkı sarıldıysanız, artık kısıtlamayı hissedecek ve değişiklik yapmaya çalışacaksınız. Olayların, enerjinizi tüketen veya çok fazla zamanınızı alan durumları veya arayışları ortaya çıkarmanın bir yolu vardır. Sizi iyi ruh halinizden alıkoyan şeyler hakkında daha fazla şey öğrenmek motive edici olabilir. Bu, ister gizli bir yetenek, ister bilgi veya maddi zenginlik olsun, sahip olduğunuz şeylerden en iyi şekilde yararlanmanın tam zamanı. Başkalarının sorunlarını çözdüğünüzü fark edebilirsiniz ve bunu yapmak iyi hissettirmenin yanı sıra kendi sorununuzu çözmenize de yol açabilir.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini hazırlayın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, dengeyi bulmak önemli. Aynı anda birden fazla işte veya projede çalışabilirsin. İşe eğlenceli hale getir, yaşamdaki sihri ara.

22 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. İkili ilişkilerinizde tavırlarınızı ortaya koyarken, sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz. Temkinli olmanızda yarar var.

22 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 48" R
Ay
İkizler
03° 00' 21" R
Merkür
Başak
23° 10' 59" R
Venüs
Terazi
29° 26' 11" R
Mars
Yengeç
10° 20' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>