Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda sıkıntılar varsa eğer bu sıkıntıların esas sebebini daha kolay görebilirsin. Aranızda yaşanan gerginliğin sebebini fark etmek daha düzgün adımlar atmanı sağlayabilir.

İş hayatınızdaki küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Daha ilginç alanlara duyduğunuz ilgi, yol ayrımına kadar varacak tartışmalara açık.

Bugün daha üretken olacağın bir gün. Birden fazla işle meşgul olabilirsin. Parasal konularda güzel kazançlar elde edebilirsin. Dikkatini işine vereceğin bir gün olacak senin için.

Bol bol su tüketmeli ve vücudunun dengesini sağlamak için dikkatli olmalısın. Hem yediklerine hem de hareketlerine özen göstermelisin. Daha aktif olmak, özenli yemekler tüketmeli ve bol bol su içmek sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara karşı dikkatli olman gerekecek. İnsan ilişkilerinde karşındaki insanın veya insanların sana tutumları kalbini kırabilir. Bugün yaşadığın şeylere karşı kendini koruman gerekecek. İnsanlarla iletişimini sınırlı tutman gerekebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, işlerin hesapladığınızın tam tersi yönde hareket ettiğini görmek biraz canınızı sıkabilir. Sorunları çözme konusunda sabırsız olmayın. Derin bir nefes alın ve durumun üzerine kafa yormaya özen gösterin. Başkalarıyla konuşun ve konuya başka bir bakış açısıyla yaklaşın.

23 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığını her şeyden daha ön plana aldığın bir gündesin. Bu tavrın sana çok yakın olan birisinin beklenmedik bir sağlık problemi olabilir. Öğretici bir yapıdasın. Geçmişte yapılan hatalar tekrar aynı zafiyetlerin neticesinde tekrar gündeme gelebilir. Evliliğinde eşinin ailesine onların beklemediği bir haberi iletebilirsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki konuşmaların ne yöne gideceği, neyi ortaya çıkaracağını kontrol edemeyebilirsiniz. Bu da kendinizi kısıtlamanız ya da kendinize kızmanız gereken bir durum değildir. Sakin kaldığınızda çözümden önce sebepleri ortaya çıkarabilirsiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Yeni farkındalıklar oluşabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda oldukça şanslı olacağınız bir gündesiniz. Partnerinizden göreceğiniz sevgi ve ilgi aynı zamanda affedicilik sizi epey rahatlatacak.

23 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel gelişmeler seni bekleyecek bugün. Bazı şeylerin kendiliğinden yoluna girdiğini görmek seni çok daha memnun edebilir. Rahat bir biçimde hayata odaklanmanın faydasını göreceksin.

23 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günlük rutinlerinize veya işinize daha fazla enerji ve ruhla yaklaşıyorsunuz. Bugün her zamankinden daha fazla işiniz olabilir ama aynı zamanda yapmanız gereken her şeyin üstesinden gelecek özgüvene de sahipsiniz. İş, sağlık, rutin işler veya günlük işlerle ilgili sorunları çözmek için kendinizi harika bir konumda bulabilirsiniz. Bazı sorunlar varsa durumunuzu iyileştirmek için ayarlamalar yapma ve adımlar atma zamanı gelebilir. Konu ister zihniniz ister bedeniniz ve muhtemelen her ikisi de olsun, iyileşmenin yollarını bulmak için özellikle iyi durumdasınız!

23 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı farklı davranıyorsunuz. Duygusal konulara uzak görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. İhmal ettiğiniz dostlarınız sizden haber bekliyor.

23 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk, hobilerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duyguları içinde hareket etmekten hoşlanmanıza rağmen, geçmişte olayların pürüzleri hala aklınızdan çıkmıyor. Yaptığınız küçük hatalarınızın etkisinden kurtulmak istemeyişiniz biraza da,sizin davranış biçimlerinizden kaynaklanıyor.Bugün çevresel olaylara karşı inatçı bir tutum takınacaksınız

23 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 30' 51" R
Ay
İkizler
08° 44' 55" R
Merkür
Başak
23° 56' 37" R
Venüs
Terazi
29° 56' 09" R
Mars
Yengeç
10° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 07"
Satürn
Balık
14° 54' 38"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 31"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 18"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>