Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zihnini Dinlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı fikir ayrılıkları olabilir. Ancak kendi fikrinizi savunmak ve diğer her şeyi görmezden gelmek yerine yapıcı olmalı ve onun fikrini anlamaya çalışmalısın. Bu konularda ne kadar yapıcı olursan aranız o kadar iyi olacak bugün.

Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi girebilir ve biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz. Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmeye çok yaklaşmış olabilirsin. Kendine güvenerek atacağın adımlar seni paraya daha fazla yaklaştıracak. Bu konularda kendini daha rahat hissetmenin vakti gelmiş olabilir.

Yediklerine dikkat etmek ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak bugün sana daha iyi gelebilir. Vücuduna yaramayan gıdaları kesmek ve bol vitamin içeren besinleri tüketmek enerjini yenilemeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan bitenin seni kontrol etmesine izin vermemelisin bugün. Yaşanan olayların kontrolünü sen ele almalısın. Bazı konuları daha rahat algılamak ve kontrol etmek, kendine olan güveni artırabilir bugün.

23 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, yurt dışı veya uzak yerlerle ilgili seyahatler veyabağlantıları söz konusu olabilir. Farklı kültürlerle etkileşimde bulunmak, sizi kişisel olarak zenginleştirebilir. Aynı zamanda, akademik veya yasal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini biraz dinlendirmek adına işe geç gitmek için patronundan izin alabilirsin. Değişken bir ruh haline sahip olman belli bir disiplin sağlamanda dezavantaj yaratıyor. Borçlarını tekrar yapılandırıp kendine bir ödeme kolaylığı sağlamak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan aldığınız evlilik karında aksaklıklar olabilir.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü dinlenmeye, zamanı ve hayatı anlamaya ayırmalısınız. Tüm her şey olup biterken sizin neler yaşadığınız, neleri ihmal ettiğiniz, nelere olanak tanıdığınız önemli olacaktır. Hayattan keyif almaktan uzaklaşmayın.

23 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili bir konu ya da bir maddi durum yüzünden bazen kendinizi daha endişeli hissedebilirsiniz. Karşılıklı konularda etkiye oldukça açıksınız.

23 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitki çayları içmek veya vücudunuzu nemlendirmek için de uygun bir gündesiniz. Kendinizi susuz bırakmadığınızdan emin olmak, günlükstresinizi azaltacaktır.

23 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek için bir plan yapabilirsin bugün. Yeni ve farklı etkinlikler planlamak birbirinizi daha iyi tanıyıp arkadaşlığın güçlenmesine katkıda bulunabilir. Yeni şeyler denemekten kaçınmamalısın o yüzden.

23 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdive rutinler için yenilenmiş enerji ve motivasyonu deneyimleyebilirsiniz. Bununla birlikte, daha fazla kişisel farkındalık, bakım ve sağlığın iyileştirilmesi ve ayrıntılı işlerle uğraşmak için önemli bir zaman. Şimdi gözden kaçırdığınız, bir kenara attığınız ya da sadece uğraşmak için çok meşgul olduğunuz konuları yakalama şansınız olur. İlişkilere, işinize veya sağlığınıza ve günlük rutinlerinize farklı bir açıdan bakıyor olabilirsiniz. Yeterince eğlenip eğlenmediğinize dair sorular şimdi sorulabilir. Sağlıkla ilgili iyileştirme ve işleme odaklılık söz konusu olabilir. İnsanlar genellikle biraz soğuk ve geri adım atmak, itmeye veya dürtmeye çalışmaktan daha iyidir. Rutinler, işiniz veya ev işleri etrafında dönen projelerde bazı yavaşlamalar olabilir ve sabırlı olmayı hedeflemek en iyisidir.

23 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler. içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

23 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

23 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, okültizm veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda güzel gelişmeler sizinle olacak. Güneşin aslan burcuna geçmesiyle bir ay boyunca; çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlarla ilgili konular ön plana çıkıyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygular ve düşünceler arasında bağlantı kurmakta zorlanıyorsunuz. Ay'ın bilinçaltınızı etkilemesiyle içsel bir huzursuzluk söz konusu olacak. Sınırlarınızın dışına taşarak düşünüyor fakat engeller yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Dengelerinizi zorlamadan sakin düşünmeye çalışmalısınız.

23 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 48" R
Ay
İkizler
03° 00' 21" R
Merkür
Başak
23° 10' 59" R
Venüs
Terazi
29° 26' 11" R
Mars
Yengeç
10° 20' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>