Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikir Ayrılığı Can Sıkıcı Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiyle daha fazla iletişim kurmak için güzel bir gün. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve onunla keyifli konulara odaklanmak enerjini yükseltebilir. Bugün aşk konularına öncelik verebilirsin.

Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor. Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.

Maddi konuların sıkıcı geldiği bir gün olabilir senin için. Farklı şeylere odaklanmak ve parasal konuları düşünmemek isteyeceksin. Bugün önemli kararları almak için acele etmemelisin.

Hayatında neye ihtiyacın olduğunu anlaman gereken bir gün olacak. Sağlık konularında nelere öncelik verdiğini görmeli ve yaşam tarzını ona göre belirlemelisin. Vücudunu gereksiz yere yormamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ulaşmak istediğin hedeflerle arana görünmez engeller koyabilirsin bugün. Eyleme geçmen ve hedefine odaklanman biraz zorlaşabilir. Bunun yerine "ya şöyle olursa" gibi bir düşünceye sahip olabilirsin. Bu negatif düşünceyi üstünden atman gerekecek.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karşılığında hiçbir şey vermeden yalnızca almaya çalışmayın. Bir şeyleri istiflemeye ve bencil bir şekilde sadece kendinize saklamaya devam ederseniz, başka şeylerin hayatınıza girmesine çok az yer bırakırsınız. Kazandıklarınızın meyvelerini hayatınızdaki diğer insanlara da dağıtın ki iyi talih sizi bulsun. Ne ekerseniz onu biçersiniz, bu nedenle yalnızca her şeyi kendinize almaya odaklanmayın.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Balık burcuysan eşinin ailesi ile görüşmeme kararı alabilirsin. Çünkü onlarla sürekli olarak fikirsel açıdan karşı karşıya gelmekten sıkılıyorsun. Araya bir mesafe koymak isteyebilirsin. Yakın arkadaşından öğrendiğin bir gelişme, bildiğin gerçeğin aslında öyle olmadığını kanıtlar nitelikte olabilir. İşin konusunda gerçekçi düşüncelerden uzaklaşmamalısın.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi değerinizi ve hayatınızı ihmal etmemelisiniz. İsteklerinizi elde edememiş olmanızda bu tutumunuzun da etkili olabileceğini düşünün. Bazı insanlarla olan ilişkilerinize sınır çizmenizde fayda var.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili bir konu ya da bir ilişki içinde hassasiyet yaratan bir olay söz konusu olabilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vermemeniz gereken bir gündesiniz. İşinizde dingin kalmaya çalışın. Dostlarınız sizden yardım isteyebilir başkalarına yardım etme zevkini tadabilirsiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara özen gösterebilirsin. Gereksiz masraflara daha açık olabilirsin zira. Biraz da sonrasını düşünerek hareket etmen gerekecek. Masraf kontrolü yapmak senin için iyi olabilir.

24 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün evde işlerin yapılmasını veya aile ile değerli bir şeyler başarmayı destekliyor. Çok yapıcı olabilirsiniz ve sıcaklık ile pratikliği başarılı bir şekilde birleştirebilirsiniz. İçsel değişiklikler yapma motivasyonunuz ve kararlılığınız harika. Ayrıca, şimdi ailenizden veya ev hayatınızla ilgili bir tür destek bulabilirsiniz, bu da hedeflerinize doğru daha şevkle planlamak ve çalışmak için güçlü bir istek uyandırabilir. Duygusal sorunlarla korkusuzca uğraşmak, hayatınıza dengeli bir şekilde yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Kendinize karşı dürüst olmak kendiniz hakkında daha fazla şey öğrenmenin temelinde yer alır ve bu, gözlem ve strateji için harika bir gün.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, iyi yapılmış işlerin var ve neşe, mutluluk ve minnet duyguları yaşayacaksın. Aydınlanmaya giden yolda ilerleyeceksin. Karar verme konusunda tereddüt etmemeli ve çıkmaz sokaklarda dolaşmamalısın.

24 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çevrenizde kendinizi ispat etmekten hoşlandığınız için bugün, girişimciliğinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve sanatsal faaliyetlere katılacaksınız. Bazı işlere öncülük yapmanız sayesinde, olayların gelişimine gereken hız sağlanacaktır. Olmazsa olmaz deyebileceğiniz bir çok iş, sizi bekliyor.

24 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 30' 51" R
Ay
İkizler
08° 44' 55" R
Merkür
Başak
23° 56' 37" R
Venüs
Terazi
29° 56' 09" R
Mars
Yengeç
10° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 07"
Satürn
Balık
14° 54' 38"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 31"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 18"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>