Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karşılık Görüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen şeyler üzerinde emin adımlar atmanız gerekmekte. Sorunlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek ne varsa onun üzerine gitmelisiniz. Şartlara uygun hareket etmeye devam edin.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeleri yakından takip etmeye çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm haftanın değerlendirmesini yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında sıkışıp kalmak yerine ikisini de dinleyerek ortak bir çıkış bulmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kendinizi zorlamadan bir şeyler elde etmeniz mümkün olmayacaktır.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu için duygusal konularda daha olgun ve dengeli bir tutum sergilemen gerekebilir. İletişim becerilerini kullanarak çevrendeki insanlarla daha anlayışlı ve uyumlu bir iletişim kurabilirsin. Aynı zamanda hayal gücünü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve içsel dünyana daha fazla zaman ayırabilirsin. Sevdiklerinle olan ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olmak, bugün senin için önemli olabilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, emeklerinin karşılığını aldığını görmek seni daha da hırslandırabilir. Uzun zamandır satışını beklediğin araba, gayrimenkul, mülk gibi konular hız kazanabilir. Eve geç saatlerde gelmen aile büyüklerinle tartışma yaşamana neden olabilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bazı detayların sizi fazlaca yorduğunu düşünebilirsiniz. Kendiliğinden toparlanmasını, karşı tarafın anlamasını beklemek bu yorgunluğun süresini uzatabilir. Endişelerinizi ve hislerinizi paylaşın; alacağınız karşılıklar nasıl bir karar vermeniz gerektiği konusunda size fikir verebilir. 

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı işlerin temellerini atabilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda keyifli süreçler olabilir. Fikirlerinizi daha rahat benimseteceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili balıklar, sevdiklerinizle duygusal anlar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi oldukça hassas hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizden destek görüyorsunuz. Bugün hayatınızdaki negatif enerjilerden arınmak ve şifalanmak için harika bir gün.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihnini çalıştıracak şeylere odaklanmak isteyebilirsin bugün. Yeni bir şeyler öğrenmek ve değişik konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine zaman ayırıp bir şeyler öğrenmeye çalışmalısın.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün performansınıza, kariyerinize, itibarınıza veya sorumluluklarınıza güçlü bir şekilde odaklanıyor. Son zamanlarda iç dünyanıza odaklandınız, kişisel yaşamınıza daldınız ve şimdi eyleme geçme zamanı. Şimdi, başkalarıyla yaptığınız konuşmalar veya iletişimlerden de ilham alıyorsunuz. Kendinizi spontane, ilginç ve belki de sıra dışı aktivitelerle ifade etmek güzel olabilir. Özellikle projelerinizden, çalışmalarınızdan ve bağlantılarınızdan memnun kalabilirsiniz. İster fiziksel ister zihinsel olsun, kaçınılmaz görünen ve öyle olması gereken bağlantılar kuruyorsunuz. Duygusal ve nazik doğanızın ortaya çıktığı ve başkalarının bunu sahiplenip ifade ettiğiniz için takdir ettiği bir zamandır.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrediyor ama bugünlerde eğlenceli ortamlardan uzaklaşabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili balıklar, sevdiklerinizle duygusal anlar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi oldukça hassas hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizden destek görüyorsunuz. Bugün hayatınızdaki negatif enerjilerden arınmak ve şifalanmak için harika bir gün.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balık; iş, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz ayrıca maddi kaynaklarınızı geliştirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 45' 11" R
Ay
Akrep
12° 21' 15" R
Merkür
Terazi
16° 15' 47" R
Venüs
Akrep
15° 05' 39" R
Mars
Yengeç
17° 10' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 50" R
Satürn
Balık
14° 04' 06"
Uranüs
Boğa
26° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 07' 08"
Plüton
Oğlak
29° 39' 08"
Chiron
Koç
21° 37' 55"
Lilith
Terazi
10° 52' 04"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 05/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>