Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişimine Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin insan ile aranda ufak tefek gerginlikler olabilir. Ancak bu gerginlikleri görmezden gelmek ve nereden geldiğini umursamamak yerine açık bir şekilde dile getirmelisin. Kalbini kıran mevzuları konuşmak sana iyi gelecek.

Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda siz haklısınız ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor. Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık, açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki oldukça farklı.

Maddi kararlar almadan önce iki kere düşünmen gereken bir gündesin. Daha sonradan yaşanabilecekleri göz önünde bulundurarak harcamalar yapman, pişman olmanı engelleyebilir. Ani kararlarla masrafa girmemelisin bugün.

Sıcak bir banyo ve esneme hareketleri kaslarında biriken negatif enerjiyi atmanı sağlayabilir. Stres ve yorgunlukların vücudunda ağrılar oluşturmasını engellemek için bugün kendine vakit ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklına gelenleri unutmamak için yazıya dökmen gerekebilir. Bugün aklına birden fazla konu takılabilir. Ve bu konular ile alakalı güzel fikirler üretebilir ve çözümlere odaklanabilirsin. Bu çözüm yollarını bir kenara kaydetmek sana daha iyi gelecek.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu dönemde ilişkilerinizde vehayatınızda dikkatli olmanız gerekebilir. İletişim kopuklukları, yanlış anlamalar veya karmaşık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle, empati ve anlayışla hareket etmeye çalışmalısınız. Maddi konularda ise dikkatli ve tutumlu olmanız gerekebilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile olan iletişimine dikkat etmelisin. İş yerinde bulunduğun pozisyon önemli bir alanı temsil ediyor. Söylediğin yanlış bir kelime bir dizi hataları beraberinde getirebilir. Kötü alışkanlıklarından vazgeçme konusunda bugün başarılı kararlar alabilirsin. Ailen sağlam bir iradeye sahip olduğun için seni takdir ediyor.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular sizin için ikinci planda yer alsa da bu sayede yapabildikleriniz hep önemli olmuş olabilir. Bugün bu önemi kendiniz için ne kadar kullandığınıza da bakmalısınız. İsteklerinizden çekinmek yerine onları hayatınızın merkezine taşımak için bugün güzel etkiler altındasınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni bir projeye başlamak için bir arkadaşınızın yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. İşbirliği yapmadan önce, konsepti iyi kavramanızda yarar var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin her zamankinden daha fazla çalışabilir. Ancak bu çalışma hali sana negatif düşünceler olarak geri dönebilir. Bir şeylere odaklanırken kötü tarafından bakmaya açık olabilirsin. Bu durumu engellemen gerekecek biraz da olsa.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün sizi bir kişi veya projeyle daha derinden bağlantı kurmak veya kendi içinize bakmak için motive ediyor. Bu durum, öz-değer duygunuz hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza ve bunun yalnızca gelir yoluyla değil, aynı zamanda hak ettiğiniz duygusal ve ruhsal faydaları da hayatınıza çektiğiniz şeyleri nasıl etkilediğini fark etmenize de yardımcı olur. Kendinizi daha sakin hissedene kadar bekle ve gör tavrını benimsemek en iyisidir. Günün rastgele, eksantrik temasına uyum sağlayabilir ve sürpriz unsurlarının tadını çıkarabilirseniz, iyi durumda olacaksınız. Zihinsel gerilimin sizi aşağı çekmesine izin vermeniz gerekmediğinden en iyi sonuçlar için her şeyi fazla düşünmekten kaçının.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok, mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle, aranızda saygılı bir mesafe olacak. Bu, sizin kendinizi daha iyi kontrol etmenizi sağlayacak.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, bilge planlamadan doğan zenginlikle bir sonraki adımı atma zamanın gelmiş gibi görünüyor. Gerçekleşen iyimser planlar harika fırsatlar sunabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız nedeniyle gelişen süreçleri kısaltmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Beklenmeyen düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 23" R
Ay
İkizler
02° 54' 28" R
Merkür
Başak
23° 10' 12" R
Venüs
Terazi
29° 25' 41" R
Mars
Yengeç
10° 20' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 47"
Satürn
Balık
14° 56' 26"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 34"
Lilith
Terazi
09° 26' 32"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>