Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişimlere Alışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Karşındaki insanın hislerinden emin olmak isteyeceğin bir gün. Bu belirsizlik sende bazı gerginliklere sebep olabilir. Ancak eyleme geçmek yerine biraz durup düşünmek ve gözlem yapmak sana daha iyi gelecek.

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Parasal konularda dikkatli olman gereken bir gün. Başka konularla ilgilenmek ve para konularını bir kenara bırakmak isteyebilirsin bugün. Ancak bazı sorumluluklarını bugünden halletmek sana daha iyi gelecek.

Bugün iç sesini duymak için kendine dikkat etmen gerekebilir. Stresten uzak bir zihne sahip olmak ve daha dikkatli hareket etmek sağlık konularında daha rahat olmanı sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten bazı şeylerin gerçek yüzünü fark edebilirsin. Bazı şeylerin tahmin ettiğinden veya kafanda kurduğundan çok daha farklı bir noktada olduğunu fark edebilir ve buna göre adımlarını değiştirebilirsin.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kendinizi ifade etme ve yaratıcı faaliyetler ile uğraşma zamanı olabilir. Sanatsal veya hobi projeleri üzerinde çalışmak size iyi gelebilir. İçsel dünyanızla bağlantı kurarak duygusal dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. İçsel doğrularınızı izleyerek kişisel gelişiminize odaklanmanız önemli olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik olarak gelir gider tablonu dengede tutmaya çalışıyorsun. Bu nedenle piyasaları yakından takip edebilirsin. İptal olan bir randevun canını sıkabilir. Ancak evine gidecek olman seni rahatlatıyor. Yaşam alanında yapmış olduğun yeni değişimler gözüne güzel görünmeye başlıyor. Başlarda için ısınmamış olsa da şu sıra memnunsun.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamında yardımseverliğinizle tanınabilirsiniz. Bu iyi bir izlenim bıraksa da kendiniz için aynı şeyi yaptığınızdan emin olmalısınız. Hem sağlığınızı hem de psikolojinizi düşünerek zamanınızı ve enerjinizi yönetirken yeni bir tarz oluşturmalısınız. 

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrolünüzde olmayan, dış kaynaklı sorunları dikkatli izlemeli, finansal alanda ortaya çıkabilecek koşulları dikkate almalısınız. Sınırlarınızı korumakta zorlandığınız bu dönem borç alacak temalarında sorunlar yaşayabilirsiniz. Yatırım planlarınızı etkileyen gelişmeleri önemsemeniz yararlı olacak. Geçmişte kalan bir borç nedeni ile planların değişmesi gerekebilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tutumunuzu değiştirmeniz gereken olaylarda aksiyon almaktan çekinmeyin. Olayları daha esnek bir gözle görmeye ihtiyacınız olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yanındaki insanlara dikkat etmekte fayda var. Herkes başarılı olmanı istemeyebilir, hatta bunu beklemediklerini ifade edebilirler. İşlerinin yolunda gitmesi için kötü niyetli insanlardan uzak durman gerekebilir.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etkileşim kurmak, testler yapmak, röportaj yapmak veya sorunlara çözüm aramak için güçlü. Hayatınızı iyileştirebilecek yeni yaklaşımlar, yöntemler ve fikirler keşfediyorsunuz. Bunlar size küçük şekillerde destek sağlasa bile moralinizi yükseltebilir. Gelecek hakkında umutlusunuz ve becerilerinizi, işinizi veya projenizi geliştirmek için fırsatları kollamalısınız. Hayatınızdaki programlar, rutinler ve organizasyon daha fazla önem kazanıyor. Bu, hayatınızı düzgün bir çalışma düzenine sokmanıza yardımcı olacak ayrıntılarla ilgilenmek için harika bir zaman.

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Her an zeminleriniz değişiyor ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı gözden geçirerek, kabul etmeyi öğreniyorsunuz.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, kalbinin sesini dinle. Aile ve yuva sevgisiyle güvenilir birve ek bilgi seninle birlikte. İstediğin hayatı yaratabilirsen, ihtiyacın olan sinirli bir şekilde ortaya çıkacak.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bu geçici bir durum olmasına rağmen yaratıcı yönünüze zarar verebilir. Paylaşım ve karşılıklı duygu alış verişlerinizin önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 03' 56" R
Ay
İkizler
02° 19' 11" R
Merkür
Başak
23° 05' 34" R
Venüs
Terazi
29° 22' 38" R
Mars
Yengeç
10° 18' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 38"
Satürn
Balık
14° 56' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 40"
Lilith
Terazi
09° 26' 15"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>