Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Şımartmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Karşındaki kişiyi tanımak ve onun kendisini ifade edebilmesi için ona biraz zaman tanıman gerekebilir. Aceleci olmamalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısın bugün. Aşkta dikkatli adımlar atman gerekecek.

İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak. İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız.

Maddi olarak kendini daha iyi bir noktaya getirmek isteyebilir ve elinde olanın sana yetmediğini düşünebilirsin. Ancak bu konularda kaygılı konuşmak yerine daha yapıcı ve üretken davranman gerekecek. Kendine yeni maddi stratejiler oluşturabilirsin bugün.

Bugün enerjin yükselebilir. Bu güzel enerjiyi daha fazla hareket etmek için kullanabilirsin. Egzersizlerini artırmak kan dolaşımının da artmasını sağlayacak ve kendini çok daha iyi hissetmeni kolaylaştıracak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda karşına çıkan konularda dikkatli olmalısın. Bu tür konularda iyimser davranmak seni biraz zora sokabilir. Maddi olarak kendini sağlama almak için dikkatli adımlar atman gerekecek bugün.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün etrafınızda gelişen potansiyel çatışmalara fazla kapılmamaya çalışın. İşiniz, olayları yatıştırmak ve duruma daha pratik bir bakış açısı getirmektir. Adımlarınızı sorgulayarak atın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıldızların jest yaptığı bir gün olabilir. Özellikle aile içinde iletişim, kardeşlerden gelen destekler ve bu tarz öneriler ön planda olacak. Eğitim ve uzak yollardan gelen mesajlar planlarını değiştirebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan değer verdiğin kişiyle hafta sonu için güzel bir organizasyon ayarlayabilirsin. Bugün aynı zamanda hayatın anlamı üzerine derinlikli bir keşifte bulunacaksın. Kimsenin senin gibi düşünmek zorunda olmadığını öğrendiğin bir gün olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz ve sizden beklenenler ön plana çıkabilir. Özgüveninize ihtiyaç duyacağınız, bu ihtiyacı karşılarken bir yandan da hayatınıza yeni bir soluk kazandıracağınız bir gün olabilir. Kalple ilgili sorunlar yaşamamak adına egzersizlerinize ve yediklerinize dikkat etmelisiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ve evlilik hayatında daha çok şey öğrenebilirsiniz. İlişkilerinizi olumlu yönde kullanmaya bakmalısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle haşır neşir olacağınız bir gündesiniz. Ailenizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz aksi taktirde aile içerinde ilgisizlik kaynaklı problemler çıkabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfin oldukça yerinde olacak. Enerjini neye verirsen o konuda güzel gelişmeler görebileceksin. Hayatında odaklanmak istediğin her şey için güzel zaman ayırabilir, daha keyifli bir biçimde ilerleyebilirsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey hızlı ilerliyor, tüm harika şeyler birbiri ardına önünüze çıkıyor olabilir ancak bugün size farklı bir bakış açısıyla seçimler yapma fırsatı sunulabilir. Bazı cevaplara ulaşmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz ve ayrıca hayattan daha büyük hissettirebilecek kararlar almak için baskı hissedebilirsiniz. Artıları ve eksileri tartmak için kendinize izin verin ve doğabilecek yeni fikirlerle ilerlemenize yardımcı olması için eleştirel düşünme becerilerinizi kullanın. Hayat size bir hayal kurdurduğunda, bunları tamamen somutlaştırmanıza yardımcı olacak seçimler yapmanız işleri hızlandırabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli donanıma sahipsiniz. Estetik yönünüzü öne çıkarıyorsunuz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber hareket edebilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 52' 52" R
Ay
İkizler
13° 56' 33" R
Merkür
Başak
24° 38' 20" R
Venüs
Akrep
00° 23' 34" R
Mars
Yengeç
10° 46' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 18"
Satürn
Balık
14° 53' 01"
Uranüs
Boğa
27° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 26' 53"
Plüton
Oğlak
29° 43' 25"
Chiron
Koç
22° 09' 35"
Lilith
Terazi
09° 31' 47"
True Node
Koç
06° 39' 09"
Son Güncelleme : 23/09/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>