Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Anlayışlısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal ifadeler ortaya koymaktan kaçınmayacaksınız. Tüm sorunları ortadan kaldıracak etkiye sahipsiniz.

Mesleki anlamda kendinizi çok fazla yüklenmekten kaçının. Her şeyle tek başınıza mücadele edemeyeceğinizi biliyor olmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki dengesizlik sizi yıpratabilir. Gelişmeleri tam olarak takip etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rüyalarınız ve sezgileriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi her zaman olduğunuz gibi hissetmenin yanısıra bazı değişimlere ihtiyaç duyduğunuzu da fark edebilirsiniz. Geçmişteki kurban psikolojisinden kurtularak, kendinize güvenmeniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeniz için ideal bir gündesiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olacaktır. Kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilirsiniz ancak samimi olduğunuz takdirde karşı tarafın anlayışıyla karşılaşacaksınız. İç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak bugün size iyi gelebilir. Ayrıca karar verirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn’e ev sahipliği yapıyorsun. Düğün hazırlığı yapan Balık burcuysan, her şeyin kusursuz olması için büyük çaba sarf ediyorsun. Bu süreçte kimsenin kalbini kırmak istemeyeceksin. Gün içerisinde fazla kafein tüketmen seni rahatsız edebilir. Kafeinsiz içecekler kullanmaya özen göstereceksin.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İşlerinizi tamamladıktan sonraki hisleriniz ne yaptığınız, ne beklediğiniz konusuna ışık tutabilir. Farklı arayışlara girmeden önce objektif ve uzun vadeli fikirlerinizin farkında olmaya çalışın.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi kararınızı alma aksiyonuna ve hakkına sahip olduğunuzu hatırlatın.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlarla ortak kararlar almak isteyeceğin bir gün olacak. Özellikleve kariyer konularında arkadaşlarına güvenerek hareket etmek isteyeceksin. Sevdiklerinden destek alacağın bir gün olabilir senin için.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, aşk ilişkileri bugün denge ve karşılıklı anlayış hissinden faydalanıyor ve işbirliği yapma çabası güçlü. İnsanlar vizyonunuza ilgi duyuyor. Yeni bir projeye öncülük etmek veya önemli bir şekilde yeni bir başlangıç ​​yapmak için güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz. Duygularınız bugün ön planda ve merkezde ve günün ilerleyen saatlerinde önceliklere odaklanmak zor olabilir. Hoş olmayan ayrıntıları dışarıda bırakmak ve geçmişi güzelleştirmek son derece kolaydır ancak mutluluğunuzu engelliyorsa buna değmez. Şimdiyi iyileştirmeye yönelik öneri ve tavsiyelere açılmak artık en mantıklısı çünkü mutluluğunuza katkıda bulunuyor.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün, burcunuzda geri giderken, kuruntulu yönlerinizin yaratıcılık isteyen çalışmalarınızda daha belirgin olmasına neden oluyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, sakin bir şekilde olayların gelişimini takip etmelisiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün maddi kaynaklar, para konularında ve ailenizle ilgili gelişmelerde şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin vereceği desteklerde, belli kuralların olması size zor gelebilir. Şartlarınızı esnetmekten yanasınız. İçsel dünyanız çok derin ve her olayı farklı boyutlarda inceliyorsunuz. Bugün, çevrenizde üstün kişilikte insanların varlığını hissetmek motivasyon gücünüzü arttıracak. Çevresel çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>