Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Paylaşmayı Seveceksin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konularında nasıl adım atacağını kestiremeyebilirsin bugün. Eğer hoşlandığın birisi varsa bu kişiye nasıl yaklaşacağını göremeyebilirsin. Kendine biraz zaman tanımak ve duygularını anlamaya çalışmak daha iyi olabilir senin için.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Maddi olarak güzel gelişmeler yaşayacağın bir gündesin. Parasal olarak bazı güzel başarılar elde etmen mümkün. Bu güzel gelişmeleri sevdiklerinle paylaşmak isteyeceksin bugün.

Duygusal olarak kendini daha iyi hissetmen sağlığını da genel olarak iyi etkileyecek. Stresten uzak durmak ve sevdiğin insanla vakit geçirmek kaslarının daha da rahatlamasına vesile olabilir. Bugün duygusal olarak kendini zorlamamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiye çok fazla güvenmemelisin. Elektronik cihazların bozulması, göndermen gereken maillerde sıkıntı çıkması gibi konular canını sıkabilir. O yüzden her şeyin yedeğini aldığından emin olmalısın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burcu, doğru, sözlü, dürüst ve objektif olduğunda tüm kararlar senin lehine olur. İçsel muhakeme yap, empati kur ve kurtuluşa, dirilişe ulaşacaksın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu ruh halin bugün fazlasıyla dikkat çekebilir. Özellikle bir süredir arkadaş ortamında anlaşma konusunda sorun yaşadığın biriyle arandaki soğukluğu bitireceksin. Kendine güvenerek aldığın bazı kararların gerçeği yansıtması senin için önemli olacak. Karar arifesini biraz daha uzun tutmakta fayda var. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Aile içerisindeki küçük anlaşmazlıkları halletmek için heveslenebilirsin. Duygularını ve sıkıntılarını paylaşman ruhuna iyi gelecektir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahat etmek, özgür hissetmek isteyebilir ve evinizde de buna göre bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Çözüme kavuşturmak isterken ne yaşadığınızdan ve yaşamanız gerektiğinden emin olarak hareket etmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular ya da karşılıklı durumlar içinde daha gerçekçi davranmak faydalı olacak. İyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının manipülatif bazı tavırlarını zekanız ile çözebilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Fikirlerinizi saygı çerçevesi içerisinde belirtmekten çekinmeyin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha iyisini yapmak için kendini özgür bırakman gerekecek. İçindeki harekete geçme arzusunu dinlemek senin için yararlı olabilir. Başkalarının ne dediğine gerekenden fazla önem vermemek bugün iyi olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uçmak için iç sesinize kanatlar verin. Bir şeyleri derinlemesine düşünmek için biraz zaman ayırın ve başkalarına karşı net niyetler ve iletişim hatları belirleyin. Dürüstlükle birleşen cesaret, tezahürlerinizin hayata geçmesini sağlayabilir. Hayatınız bir film olsaydı, detaylar nasıl olurdu? Şimdi bunlara odaklanın ve uhrevî hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Sizi daha iyiye götürüp daha mutlu edecek tek şey kendi ritminizi takip etmek olacaktır. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini çözemediyseniz ilk önceliğiniz bu olmalı. Önce pusulanızı tamir ettirin, sonra yola çıkın!

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara yaklaşımınız, kişisel olayların karmaşası içinde gelişiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayacak olaylardan uzaklaşmak isteseniz de gerçekler sizi üzebiliyor. Sıkı çalışmanız bünyenizde enerji düşüklüğüne neden oluyor.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız şey bir zorluk olabilir ancak bunun içinden geçerken kendinizi çok tanıdık bir yerde gibi hissedebilirsiniz. Bu aslında bir tesadüf değil, evrenin size bir hediyesi. Bazen içinde bulunduğumuz durum zor olsa da karşılığında sunduğu deneyim tüm bu zorluğu unutturabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir..Onun alınganlık sınırları içinde olması, sizin işinizi zorlayacaktır. İlişkinizde nazik bir gün. Detaylar önemli olacak.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>