Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşabileceğiniz anlamına geliyor. Huzuru ve mutluluğu yakalayabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki kontrol sizin elinizde olacak. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir düzeyinizi artırmak için adımlar atacaksınız. Yavaş yavaş rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemsediklerinize emek verin, size gerçekleri ve gereklilikleri hatırlatacaktır. Olgunlukla zorlukları aşın ve fiziksel/zihinsel sinyalleri dinleyin. Anksiyete yaratan durumlara gerçekçi ve yapıcı bakın, büyümek için yorulmaktan korkmayın.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu için duygusal konular ön planda olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Sabırlı ve anlayışlı olmanız gereken bir gün olabilir. İlişkilerinizde dengeyi sağlamak için üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmeniz önemli olacak. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve içsel huzurunuzu korumaya özen gösterin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde işlerini tamamlamak için kendinde bir türlü enerji bulamıyor olabilirsin. Bu durumunun hayatını olumsuz etkilememesi için sorumluluklarının bilincine varmalısın. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinden seni şaşırtacak bir mesaj alabilirsin. Yakın arkadaşlarından yardım istiyorsun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda kazançlı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fikirlerinizi geliştirebilir ve statü yükselişi yaşayabileceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Geleneksel ve yeni yatırım araçlarını araştırmanız ve bilinçli yatırım yapmanız önemlidir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal nedenler ya da geçmişten kaynaklanan konular yüzünden kendinizi biraz daha içe dönük hissedebilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizden de kaynaklanıyor olabilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda eğer abartılı tepkiler gösterirseniz sonrasında partnerinizi kaybedebilir ve buna gerçekten üzülebilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı olaylarla karşılaşman mümkün. Hiç beklenmedik durumlar karşısında kendini koruma altına almak ve sevdiklerinden destek almak önceliğin olabilir. Yaşanacak olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşman güzel sonuçlar elde etmeni sağlayacak.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günün ilk yarısında iletişimin yanlış yöne gitmesi çok kolaydır veya duyduğunuz haberler, yapmayı beklemeyeceğiniz konuşmaları gündeme getirebilir. Eninde sonunda aydınlanmış bir bakış açısına ulaşacaksınız ancak geçici olarak bazı rahatsızlıklar olabilir. Gün ilerledikçe kafanızdan çıkarsınız ve yaratıcı çıkış noktaları büyülü olabilir. Fırsatlar bol olduğundan ve siz de onlardan yararlanmak istediğinizden, sosyal olarak gelişmelerden haberdar olmanın zamanıdır. Daha fazla desteklendiğinizi, beslendiğinizi ve huzurlu olduğunuzu hissetmek için ekstra çaba göstereceksiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özelliklearkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her yeni iş, farklı bir özen ve çok dikkat istiyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir ve aşk, tatil, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik ve atak yapınızı daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Çevrenizde güçlü dostlara ihtiyacınız var. Onların kararlı yapıları sizin tarzınıza uygun . Bugün, ailenizin siz olan ilgileri artıyor. Özellikle ailenin erkeklerinin siz sağlayacağı destekler çok önemli olacak. Karşılıklı ihtiyaçların günden kazanması söz konusu.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>