Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Duygularınızı ifade ederken zorlanmayacaksınız. İstediklerinize ulaşma konusunda sorunlar yaşanmayacağı bir süreçtesiniz. Koşullara uygun adımlar atın.

Daha dengeli olmalısınız. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece ilişkinizdeki sorunları da çözüme kavuşturmaya başlayacaksınız.

Parasal durumlar tadınızı kaçırabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başaramayacağınız bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haftanın ve haftanın gelir gider hesabını yapabilirsiniz. Bu konudaki açıklarınız ve ihtiyaçlarınız size ne yapmanız gerektiği konusunda fikir verebilir. Dönem dönem yaşanan, kontrol edilemeyen durumlar yüzünden günü ve süreçleri kendinize zorlaştırmayın; nefes almak ve pozitif kalmak için iyi bir gündesiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal anlamda huzurlu ve sakin hissedeceksiniz. Kendinize vakit ayırarak içsel huzuru bulabilir ve ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmek için cesaretli adımlar atabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, duygularınızı net ve açık bir şekilde ifade etmeye çalışın. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece başarılı olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor olacak.

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn burcunda geri gidiyor. Bugün çarpıcı bir gerçek ile karşı karşıya kalmak durumunda kalabilirsin. Duyacaklarına inanmakta güçlük çekiyorsun. Kendi işinin sahibi Balık burcuysan,yerinde farklı fikir ve çalışma yöntemlerini önemsiyorsun. Bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapıyorsun.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Sosyal etkinliklere katıldığınızda tutumlarınız ve iletişiminizde dikkatli olmakta fayda var. Aşırıya kaçan her şeyin büyüsü bozulur.

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parayla ilgili bir konuyu çözmek için çaba sarf edebilirsiniz. Öğleden sonra ise yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz olanaklar bulabileceksiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinize çıkış kapıları aramanız gereken bir zamandasınız. Duygusal ve maddi konularda şansın üzerinizde olduğu bir zamandasınız.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük rutinine yeni bir şey daha katabilirsin. Severek yaptığın bir aktiviteyi günlük olarak gerçekleştirmeyi düşünebilir ve bunun için hazırlık yapabilirsin. Kendi hayatına bir renk katacağın gündesin.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün yeni düşünce dalgalarını veya eğilimleri yakalamak için iyi durumdasınız, iletişiminizi özellikle iyi bir zamanlamayla takdire şayan hale getiriyorsunuz. Artık hayatınızdaki insanlardan her zamankinden biraz daha fazla keyif alıyorsunuz. Fikirlerin paylaşılması ilişkiyi güçlendirebilir. Daha alışılmışın dışında görüşlerinizi ifade etmekten özellikle keyif alabilirsiniz ve neyse ki başkaları da sizi dinliyor. Bugün ayrıca sorumluluklarınıza ilişkin algılarınız değişebilir. Nitekim belki de bu sayede, kendinize güvenmeyi ve hayatınızı düzene koymayı öğreniyorsunuz. Eski bir projeye geri dönmek, bu süreçte özellikle ödüllendirici olabilir ve başarılı olma olasılığı yepyeni bir projeye göre daha yüksektir.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir ve ailenizin desteği sizinle olabilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda olumlu ilerlemeler varken, sürekli fikir ayrılıkları yüzünden beraberliğinizi olumsuz etkilemeniz için bir çok neden yaratmanız son derece sakıncalı. Hatalarınızı bilmenize rağmen, hareketlerinizi düzeltmek istemiyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerden fikir alacağınız konular olacak.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 03" R
Ay
Koç
24° 59' 06" R
Merkür
Başak
18° 20' 45" R
Venüs
Terazi
26° 15' 44" R
Mars
Yengeç
08° 53' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 41"
Satürn
Balık
15° 07' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 31"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 57"
Lilith
Terazi
09° 09' 16"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>