Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenilik İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmalı ve kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın.

Sınırları yeniden belirleme şansınız var. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Dengeleri zorlamamaya çalışın.

Kendinizi maddi olarak daha bağımsız hissedebilirsiniz. Doğru noktalara odaklandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal alanlarda bulunmak isteyebilir ama zamanı kendinizle geçirebilirsiniz. Önemli kararlar almak üzere olduğunuzda iç sesinizi, sezgilerinizi net bir şekilde duymanız gerekebilir. Aynı yerden bir kez daha rahatsız olmamak için bu kez daha ciddi ve gerçekçi bir bakış açısı yakalamalısınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcundaki insanlar için sağlık konularına biraz daha fazla dikkat etmek önemli olabilir. Ayrıca yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir. Detaylara dikkat etmek ve planlarınızı gözden geçirmek bugün size fayda sağlayabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi henüz yeni biten bir Başak burcuysan, kalbini aşka kapatmak istemeyeceksin. Yeni ilişkilere kendinizi hazır hissediyorsun. Yüzünde rahatsız olduğun yerlerine ufak dokunuşlar yapmak isteyebilirsin. Akşam saatlerini sosyal medyada vakit geçirerek harcayabilirsin. Göreceğin bir paylaşım seni şaşırtacak.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık ve çalışma hayatınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, başladığınız kuralları devam ettirmelisiniz. Öfkelendiren konuları gündemde tutarak değil onların karşılığı olan iyi konulara ağırlık vererek bu çıkmazdan kurtulabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizin ailesi veya arkadaşlarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Sevilmediğinizi hissettiğiniz kişilerle dikkatli olun.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapıcı olmak ve kendine acımayı bir kenara bırakmak daha iyi olacak senin için. Bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için daha farklı yollar deneyebilir ve daha güzel şeyler yapabilirsin. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimi daha olumlu tutmalısın bugün.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bir miktar çekingenlikle uğraşıyor olabilirsiniz, bu da geçici olarak ruh halinizi bozabilir. Reddedilme gibi görünen ancak yanlış anlaşılma olma olasılığı daha yüksek olan şeylere karşı özellikle hassassınız. Beklentileri gerçekçi bir seviyeye indirmek, önceliklerinize daha dikkatli bir şekilde odaklanmanıza yardımcı olabilir. Şu anda dikkati üzerinize çekiyorsunuz ve normalden daha fazla kişisel etkiye sahip olma eğilimindesiniz. Her zamanki rutinden çıkmak için bazı heyecan verici fikirlerin tadını çıkarabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizle beraber hareket etmeniz gereken, planlarınıza onları da dahil etmeniz gereken bir gün. Takım ruhunun önemini kavrayın. Yenifikirleri geliştirmek veya mevcut işinizi daha ileri taşımak için buna ihtiyacınız var.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Bugün, birçok fırsatı bir arada yakalayabilir ve yaşamınızı zenginleştirecek kaynakları bulabilirsiniz. Diyet konusunu da ihmal etmeyin.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>