Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabah Saatlerinde Panik İçerisinde Olacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Ufuklarını genişletmek için yeni yollar bul. Mesela internette keşfedilecek bir çok şey olabilir. Ya da okuduğun okulun sunduğu olanaklardan faydalanabilirsin. Ne öğrenmekten keyif alacağını düşün. İşin için yeni bir kursa gidebilir ya da el işleriyle ilgilenebilirsin. Ya da savunma sporları veya Japonca öğrenmek de hoşuna gidebilir. Düşün ve bul!Bugün insanlar size karşıymış ve her dediğinizi kulak ardı ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de bu sizin konuşanı gerçekten dinleyememe sorununuzun bir yansımasıdır. Büyük resme bakın ve gözlerinizi açıp çevrenizde olup biteni görün. Zaman zaman sırf kendinize odaklanmak yerine topluluk düzeyinde bir şeylere dahil olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

16 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.56'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yarım kalan işlerinizi tamamlamak, gündeminizdeki sorunları çözmek ve rahatlamakla ilgilenebilirsiniz. Bu saatten sonra ani ve beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sürprizlere açık bir gün.

16 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay boşlukta hareket edecek. Bu durum panik havası içerisinde hareket etmene sebep olabilir. Alacağın kararları soğukkanlı bir şekilde alman gerekebilir. Aile içerisindeki sevindirici gelişmeler seni mutlu edecek. İlişkilerinde duyguların yerine mantığınla hareket etmeyi düşünebilirsin.

16 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak için duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Karşılık alacağınızı düşünmeniz sevginizi yüceltecektir. Yeterli emeği verdiğiniz her şeyin hayatınıza dahil olacağını görmeniz mümkün.

16 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akışta kalın.

16 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün değişim odaklı geçebilir. Daha sakin tutum sergilemeli, gerekirse sakinmiş gibi davranmalısınız ama sert tavırlardan kaçınmalısınız.

16 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

4 Nisan'a kadar ikili ilişkiler, karşı tarafın hayatı ve insanlardan aldığınız destek gündeminizi oluşturacak. İlişkiler kurmak isteyecek, alternatifleri değerlendireceksiniz.

16 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne zaman bir öneride bulunsanız, umduğunuz saygı ve olumlu geri bildirimlerle karşılanmadığını göreceksiniz. Bazı nedenlerden dolayı, fikirleriniz diğer insanların fikirleriyle çok iyi eşleşmiyor. Bunu kabullenmeye çalışmalısınız.

16 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu arkadaşlık çevre ilişkilerinizi etkiliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla problemler olabilir fakat bunu önemsemeyin. Maddi sıkıntılar sizi üzülebilir. Daha fazla çalışmanız gerekiyor. Borçlarınızı ödemelisiniz. 

16 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ikili iletişimin ve diyalogların artacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Eşinizle, sevgilinizle ve ortağınızla daha sık görüşebilirsiniz. Birlikte yapacağınız seyahatler gündeme gelebilir.

16 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte özel bir gece geçirmek isteyebilirsiniz. Finansal olarak kötü bir durumda olsanız bile moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızı arayın ve buluşma ayarlayın.

16 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

16 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>