Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Yaralarınızı Sarıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki anlaşmazlıkları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Kendinizle ilgili sorunları birlikteliğinize yansıtmamanız gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleki olarak istediklerinize ulaşma şansına sahipsiniz. Her şeyin genel olarak daha iyiye gitme ihtimali var. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların son bulması için odaklanmanız gerekiyor.

Parasal konulardaki isteklerinizi gerçekleştirme şansınız bir hayli fazla. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerle ilgili bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bunun adına yüzleşmek de diyebilirsiniz. Her iki türlü de sorunları aşmayı, konuşmayı deneyimlemenin kazancını elde edeceksiniz. Bu olgun düşünceye yakışır tutumlar sergilemeye özen gösterin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün için,ve kariyer konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olacak ve görevlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Fakat, öğleden sonra biraz stresli bir dönem yaşayabilirsiniz ve detaylara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, acele kararlar vermekten kaçınmalı ve kendinizi gereksiz endişelerden korumaya çalışmalısınız. İş yerinde veya sosyal çevrenizde bazı tartışmalar yaşanabilir, ancak sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemek sizi gereksiz sorunlardan koruyabilir. Özel hayatınızda ise, sevdiğinizle romantik anlar yaşayabilir ve ilişkinizi daha derinleştirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için ise düzenli bir uyku düzeni ve beslenme programı takip etmeniz önemlidir. Enerjinizi dengelemek için yapacağınız bir spor veya meditasyon aktivitesi size iyi gelecektir.Umarım bu burç yorumu size yardımcı olur! İyi günler dilerim.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yeni bir eve çıkmayı düşünüyorsanız artık bu konuda net adımlar atmak isteyeceksiniz. İstediğiniz evi bulamamaktan korkabilirsiniz. Geçmiş olayların etkisini hala üzerinizde taşıdığınızı hissediyorsunuz. Bu ruh halinden çıkmak için bir uzmandan yardım almak isteyebilirsiniz. Geçmişinize sünger çekmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi sınırlarınızı aşmak için bildiklerinizi değerlendirebilirsiniz. Neyi bildiğiniz neyi bilmeniz gerektiğini de size gösterecektir. Bugün yeni alanlar, farklı işlerle ilgili görüşmelere ve araştırmalara çok açıksınız. Özellikle yakınlarınızdan ve hatta ailenizden gelecek öneriler size yol gösterebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize realistik hedefler koymanız beraberinde güçlü bir çekim yaratarak sizi hedeflerinize hızlı yoldan götürebilir. Sevdiklerinizin sözlerine de güvenmelisiniz:

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlara karşı daha anlayışlı ve dikkatli olman gerekebilir. Onları anlamak için daha hevesli olmak gerekebilir hatta. Empati yapmak sorunları çözmek için daha yapıcı olmanı sağlayabilir. Önce kendi davranışlarını gözden geçirmen gerekecek.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün bazı tereddütler ya da kopukluklar yaşanabilir. Bir yanlış anlaşılmanın ivedilikle çözülmesi gerekebilir. Bir süredir sizinle bir başkası arasında duygusal bir engel var ama bu duvarlar yıkılmak üzere. Bu kişiyle yeni bir şeye başlamak için iyi bir zaman çünkü birlikte çalışarak gerçekten bir bağlantı kurabilirsiniz. Cazibenizi, başka birinin saygısı da dahil olmak üzere, istediğiniz her şeyi elde etmek için kullanabilirsiniz. Çekiciliğinizden yeterince yararlanmıyorsunuz ve bunu değiştirme zamanı çoktan geldi. Kalbinizi açın ve duvarları yıkın.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevrenizdekiler sizi ikna etmek zorunda kalabilirler. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; partner, ortaklık, evlilik konuları ön plana çıkabilir ve seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Aşktan yana şanslısınız. Gününüz güzellikle dolu olsun.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin her ortamda ilgi odağı olması, sizde kıskançlık nöbetlerine yol açıyor. Değerinizi biliyor ve bununçevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. İş yerinde duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 38" R
Ay
Boğa
00° 29' 40" R
Merkür
Başak
19° 01' 43" R
Venüs
Terazi
26° 42' 39" R
Mars
Yengeç
09° 05' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 43"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>