Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önlem Alıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

Mesleğinizi ilgilendiren konularda daha girişken davranacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para konusunda endişe etme sakın. Başkalarından yardım kabul edebilirsin. Belirsiz bir serbest mesleğin olsa bile asla kendini ümitsiz hissetme. Mutlu bir aile hayatı ile duygusal ve maddi ihtiyaçların da karşılanıyor. Güvenilir ilişkiler kuruyorsun bu sayede. Aynı zamanda ani bir olay yaşayabilirsin bugünlerde. Zamanlama çok önemli, her şeyi dikkatlice düşün.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara ve planlamalara odaklanman gereken bir gün olabilir. Analitik becerilerinle işlerini hızla halletmekte başarılı olabilirsin. Ancak, detaylara çok takılıp stres yaratmadığınndan emin olmalısın. Duygusal olarak, kendine ve başkalarına karşı nazik olmaya özen göstermelisin. Kendi sağlığına da dikkat etmek önemlidir. İyi bir dinlenme ve rahatlama zamanını ayırmanı öneririm. Umarım işler yolunda gider ve keyifli bir gün geçirirsin!

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle ilgilenen bir Başak burcuysanız uluslararası boyuttaki gelişmeler sizi bir dizi önlem almaya itebilir. Öngörülü ve garantili adımlar atmaya çalışacaksınız. Bebek bekleyen bir Başak burcuysanız organik gıdalara yönelmeyi tercih edeceksiniz. Bu süreci olabildiğince sağlıklı ilerletmek istiyorsunuz.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha rahat geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklar, aile, ev,derken zamanınızın büyük kısmını bundan mahrum bırakmış olabilirsiniz. Hepsinin öğretisini taşırken hayatın neşesini yaşamayı ihmal etmeyin.

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik ve ortaklar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle veya ortaklarınızla aranızda fikir ayrılığı oluşturan durumlar meydana gelebilir. Ancak uyumu korumaya çalışmalı ve daha çok anlayış göstermelisiniz. Hukuki işlerinizde detaylar önem kazanıyor. Daha çok empati yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusursuz konuşma ve hitabetinizi doğru kullanabilme sizi beklediğinizden de hızlı tam istediğiniz noktaya taşıyarak sürprizler hazırlayabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanları sıkıntı içerisinde bırakacak davranışların olabilir. Önce kendi tavırlarını gözden geçirmen gerekecek o yüzden. Eğer tavırların ve sözlerin, insanların kalbini kırıyorsa öncelikli olarak iğneyi kendine batırman gerekebilir.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, günün enerjileri daha akıcı fikirleri, düşünceleri ve yaratıcı süreçleri destekliyor. Bugün hayatınızda daha yaratıcı ve etkileyici çıkışlara ihtiyaç duyulduğunun farkındasınız. Şimdi, normalden daha büyük düşünmek faydalıdır. Aynı zamanda, gönül meseleleri daha pozitif bir bakış açısıyla gelişebilir. Hayatınıza daha fazla denge getirmek istiyorsunuz, yanınızda olan insanlara tam anlamıyla değer veriyorsunuz. Sorunları iyileştirme ve ötesine geçme hedefi güçlüdür ancak sorunları hissetmek, onları anlamak veya onlardan bir şeyler öğrenmek için fazladan zaman harcamak gerekebilir.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hissettikleriniz konusunda açıklama getirmiyor ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyorsunuz. Kişisel egonuzun güçlü olmasından dolayı, etrafınızdaki konulara eleştirici bir gözlem çerçevesi içinde yaklaşacaksınız.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; partner, ortaklık, evlilik konuları ön plana çıkabilir ve seyahat konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzellikle dolu olsun.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başaklar, başarılı olma arzunuz çok yüksek ve bunun için çok çabalıyorsunuz. Başarıya emin adımlarla yürüdüğünüz yolda önünüze çıkan engellerin sizi durdurmasına izin vermeyin. Başarınızı kutlayacağınız günler çok yakında!

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 31" R
Ay
Koç
28° 56' 20" R
Merkür
Başak
18° 50' 07" R
Venüs
Terazi
26° 35' 02" R
Mars
Yengeç
09° 02' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 40"
Satürn
Balık
15° 06' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 18"
Lilith
Terazi
09° 11' 01"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>