Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü davranmak isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durum şu an için size karmaşık geliyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başardığınız sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır.

Etkin adımlar atmak şansınız bir hayli fazla. Ruhsal olarak kendinizi zorluklarla başa çıkmaya hazır hissetmiyorsunuz. Olumsuzluklar sizi zorlayacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal koşullara uygun adımlar atmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanızın her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın. Dengeli olabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde duygusal bir anlayış geliştirebilir ve partnerinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Karşılıklı destek ve empatiyle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Duygularınızın olduğu bilinmesiyle bunların hissettirilmesi farklıdır.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha neşeli ve sosyal hissedeceksiniz. İletişiminiz güçlü olacak ve çevrenizdeki insanlarla kolaylıkla anlaşabileceksiniz. İş hayatınızda başarılı adımlar atabilir, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak spor yapmak veya hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçireceksiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırım yapmayı düşünen Başak burcuysan, senden tecrübeli kişilerin tavsiyelerini göz önünde bulundurmak isteyebilirsin. Önünü görmeden adım atmak istemeyeceksin. Akşam saatlerinde online alışveriş yapabilirsin. Sepetini onaylamadan önce aldıklarını tekrar gözden geçirmende fayda var.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızı farklı konulara yöneltmelisiniz. İnsan ilişkilerinizi, aile ilişkilerinizi düşünerek yol aldığınızda özeleştiri yapmanız, haklı olduğunuz konularda kendinizi daha iyi savunmanız da mümkün olacaktır. Sizden saklanan konuların önünüze çıkması bazı dengeleri değiştirebilir; olayları muhataplarıyla görüşmenizde fayda var.  

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda duygusal değişiklik içinde olabilirsiniz. Bazı konular duygusal yönden sizi zorlayabilir. Sakin olmalı ve dengede kalmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerlemek için rahat olmanızda fayda var. İlerletmek istediğiniz işler için kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kontrolü biraz kaybedebilir pasif agresif durumun bir miktar dışına çıkarak kendinizi biraz sert bir dille ifade edebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alıştığınız düzenin ve standartların dışında olmak, pozitif yönde değilse, sizi memnun etmeyecektir. Bu memnuniyetsizliği hayata ve insanlara karşı yansıtmak yerine yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Bugün parasal konularda nasıl yükseleceğinizi,sahibi olmanın gereklerini araştırabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir uzlaşmaya varmanız gerekebilir sevgili Başak. Çalışmalar muhtemelen ertelenemez ancak üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey yok. Sağlığınıza, işinize veya rutinlerinize daha iyi bakma ihtiyacınızı fark etmeniz mümkün olsa da değişiklikler için acele etmeyin. Ruhsal alana, zamana veya bir tür inzivaya ihtiyacınız, bu günlerde baskındır. Yeni deneyimler aramak ve yakın zamandakileri işlemek için zaman bulmak arasında içsel bir çatışma olabilir. Ne yapmak istediğiniz ile daha iyi bir fiziksel ve ruhsal sağlık için ne yapmanız gerektiğini dengelemenin bir yolunu bulmak zor olabilir ancak imkânsız değildir!

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandıracaksınız.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşam alanınızı biraz düzenlemek ve gereksiz eşyalardan arınmak iyi hissettirecek. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış olabilir, daha sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Dinlenin ve yeni başlangıçların tadını çıkartın.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ortak veya partnerinizle ilgili konularda engellerle ve duygusal olarak üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Korkularınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Tavırlarınızda yumuşama göstermelisiniz.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>