Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dedikodular Kulağınıza Geliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Belirsizlikleri geride bırakmaya çalışın.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Problemleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için dinlenme ya da tatile çıkma zamanı gelmiş olabilir. Bir karar vermeden önce lütfen çok iyi düşün. Kendine yeteri kadar zaman ayırdığından emin ol. Meditatif çalışmalar senin için çok iyi olacak. Zor bir durumu sonuçlandırıyorsun. Kaderi ve değişimi kucakla lütfen. Çok güzel bir gün senin adına.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara odaklanma yeteneğinizin artacağı bir gün olabilir. Zihniniz keskin olacak ve çeşitli görevleri kolaylıkla yerine getirebileceksiniz. İş hayatında, titiz ve düzenli çalışmalarınız takdir edilecek ve başarıya ulaşmanız için önemli adımlar atabileceksiniz. Ancak, bu dikkatli yaklaşımınız bazen sizin için stresli olabilir, bu yüzden dinlenmeyi unutmayın. Özel hayatta, ilişkilerinizde dağınıklığı düzeltme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için çaba harcayabilir ve iletişim becerilerinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca, hayatınızda yeni bir düzen oturtmak ve sağlığınız için önlemler almak da iyi bir fikir olabilir. Kendinize dikkat etmek ve gerektiğinde yardım istemekten çekinmemek önemlidir. Unutmayın, düzenli ve hedefe odaklı çalışmalarınızla bugün başarıya ulaşabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır platonik anlamda hoşlandığınız bir kişi varsa, bu kişiye dair duyacaklarınız hislerinizi netleştirmenize neden olabilir. Yakın bir arkadaşınızın sizin hakkınızda söyledikleri kulağınıza gelebilir. Gün içerisinde tansiyon problemi yaşayabilirsiniz. İşinden memnun olmayan bir Başak burcuysanız yeniaramalarına başlayabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürüncemede kalan ev işlerini tamamlayabilir, bunlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Alım satım konularında ailenizle fikir birliğine varmanız önemli olacaktır. Mutlu eden ve etmeyen konular veya insanlar arasında bir ayrıma gitmeniz gerekebilir; pişman olacağınız davranışlardan kaçınmaya özen gösterin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararların arkasında durmak, özellikle mesleki ve kişisel alanlarda kendinizi geliştirme isteğiniz artabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız önemli.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini soktuğun sıkıntıdan çıkman gerekecek. Eğer sürekli kendini durgun veya sıkkın hissediyorsan bunun için bir şeyler yapman gerekebilir. Kendi modunu değiştirmen gerekecek. Bunun için çaba göstermen şart.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendi işinizi yapma ve yol gösterme eğilimindesiniz ama başkalarıyla tamamen sağlıklı şekillerde etkileşim kurabiliyorsunuz. Pürüzleri gidermek veya ilişkilerde küçük iyileştirmeler yapmak için iyi bir zaman. İnsanlarla bağlantı kurmak rahat ve hoş bir his getiriyor. Katılmak zorunda değilsiniz ancak başkalarının söyledikleri zihninizi çeşitli yollardan harekete geçirebilir ve neye ihtiyacınız olabileceği, ne isteyebileceğiniz veya bir sonraki hamlenizin ne olabileceği konusunda size daha fazla fikir verebilir. Daha önce sizi şaşırtan bir durumu aniden anlamlandırabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Çevrenizle birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; finans, sağlık, özel hayatla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzellikle dolu olsun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil. İşinizle ilgili olarak birçok kişiden olumlu destek alıyorsunuz. Bu kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Para konusunda tutumlu olduğunuz kadar savruksunuz da. Bu durum cömert olmanızdan kaynaklanıyor. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>