Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ön Plandasın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikteliğinizden yana herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Daha net adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçmektesiniz.

Elde etmek istediğiniz maddi güce adım adım yaklaşacaksınız. Güzel ve memnun edici gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Sorunların tamamen geride kalmasını sağlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda daha derin ve anlamlı bağlantılar kurmak isteyebilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve destek, ortak hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. İçi boş ilişkiler ve konulardan sıyrılmak, omuzlarınızdan bir yük daha indirebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Başak burcu insanları için pratik ve detaycı bir yaklaşım sergilemek önemli olabilir. Zihinsel açıdan oldukça aktif olabilirsiniz ve detaylara odaklanarak işlerinizi düzene koyabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi düzenlemek ve planlamak için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda, sağlık ve beslenme konularına da biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırmak ve stresten uzak durmak iyi gelebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır sana kırgın olan arkadaşının gönlünü almak için harekete geçiyorsun. Arkadaşındaki eskisi gibi samimi olmak için elinden geleni yapacaksın. Özel sektörde çalışan Başak burcuysan, bugün yardımsever davranışlarınla ön plana çıkacaksın. İş yerinde herkesle iyi anlaşman işine karşı motivasyonunu attırıyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Empati yapmanız zorlaşabilir. Baskı altında kaldığınızı, fazla sorumluluk yüklendiğinizi düşünebilirsiniz. Bunları konuşmak, çözmeye çalışmak yerine kendi kendinize problem yaşamak iyi bir fikir değildir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele verebilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konuların üzerinde durabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevdikleriniz için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı olduğunuz taktirde mesleki konularda uzmanlık geliştirebilirsiniz. Partnerinizden ilgi bekleyişinizi meşrulaştırabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığınız olumsuz tecrübeleri bir kenara bırakın. Her birinin getirdiği tecrübeden sonra kendinize yeni bir yol çizmek zorunda olduğunuzu fark etmelisiniz. Bu konuda bir adım atmadıysanız bugün güven, değer ve iyi yaşama dair düşüncelerinizi destekleyecek şekilde kendinize bir yol haritası belirlemelisiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün mutluluğunuzu dış etkenlere bağlamamak ve beklentilerinizi doğru yönetmek oldukça önemli. Bu, kimseye fazla taviz vermek anlamına gelmiyor; aksine, olayların doğal akışına izin vermek ve herkesin alanına saygı duymak anlamına geliyor. Şimdi işlerinizi normalden daha az çabayla halledebilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Nitekim, ilişkilerinizive kariyer hedeflerinizle dengelemeniz zorlaşabilir. Bu iki yaşam alanı çatışma halinde olabilir ve bu, hayatınızda bir baskı yaratabilir. Stresi azaltmanın yollarını aramak ve hayatınızdaki çeşitli yönleri dengelemeye çalışmak için zaman ayırmanız gerekecek.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsız ve kafanızın karışık olduğu bir gün. Dikkat gerektiren konulara inatla odaklanmak yerine biraz zamana bırakmalısınız. İş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Konuları ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar çözümsüz kalacak.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ilişkilerinizdeki sorunluluklarınızdan dolayı kendinize zaman ayırmak da zorlanabilirsiniz ancak şans be fırsatlar da sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi devreye sokmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi hemen etki altına alacaksınız. Bugün kendinizden çok emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüz ağır basıyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 40' 03" R
Ay
Yengeç
21° 56' 35" R
Merkür
Akrep
15° 11' 48" R
Venüs
Yay
06° 59' 16" R
Mars
Yengeç
25° 34' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 46" R
Satürn
Balık
13° 08' 50"
Uranüs
Boğa
26° 13' 10"
Neptün
Balık
27° 40' 28"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 31"
Lilith
Terazi
12° 52' 15"
True Node
Koç
06° 23' 23"
Son Güncelleme : 23/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>