Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarılısın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı davranmanız gerekiyor. Sınırları zorlamaktan kaçınmalı ve birlikte olduğunuz kişiyle aranızda anlaşmazlık varsa da çözüme kavuşturmak için uğraş vermelisiniz. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da mutlaka ayak uydurmanız gerekmekte. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Hata yapmadığınız sürece gelir ve gider arasındaki dengeyi de korumayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi arındırdıktan sonra yenilendiğinizi hissedebilir, fiziksel ve mental olarak rahatlayabilirsiniz. Yeni niyetler ve sorumluluklar gündemde olup, çevrenizin ilgisini çekecek değişimlere açık olabilirsiniz. İş ve kariyer alanında da şanslı etkiler altında bulunuyorsunuz, emeğiniz değer buluyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanabilirsiniz ve pratik zekanızı kullanarak sorunlara çözüm bulabilirsiniz. İş hayatında başladığınız projelerde başarı elde edebilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal anlamda daha yakın olmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek için beslenmenize özen göstermekte fayda var. Ufak tefek aksiliklere karşı sabırlı olun ve olaylara daha objektif bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Güneş’e ev sahipliği yapıyorsun. Yeni evlenmiş Başak burcuysan, eşinin ve kendi aileni yemeğe davet etmek isteyebilirsin. Her şeyin kusursuz olmasını isteyeceksin. Çalışan Başak burcuysan, bugünyerinde her zamankinden daha fazla performans gösterebilirsin. Bu durum üstlerinin gözünden de kaçmayacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerde geçmişi sorgularken mantığınızı da göz ardı etmeyin. Gerçekleri yansıtmayan bilgilere karşı teyit ve araştırmaya önem vermeli, gereksiz endişeler yerine mevcut durumu iyileştirmeye çalışmalısınız. İçsel olarak sizi kıran, özgüveninizi zedeleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz; bunları şimdi iyi anlamak ilerleyen günlerde rahat etmenizi sağlayabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi konularda çok fazla sorumluluk almamayı tercih edebilirsiniz. Partnerinize karşı çok fazla anlayışlı olmak istemeyebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha planlı adımlar atmaya çalışın. Keskin zekanızdan da doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ufak tefek karışıklıklar veya şüpheler olabilir ve bunlar sizi yavaşlatabilir. Daha kolay etkilenebilir, savunmasız ve hassas olabilirsiniz. Geri çekilme ve kaçma isteği duyabilirsiniz. Bir mola vermeniz gerekiyor olsa da tamamen içinize kapanmak iyi olmayacaktır. Biraz uyumsuz hissedebilir ve kendinize mi yoksa arkadaşlığa mı zaman ayırmak istediğinizden emin olmayabilirsiniz. Muhtemelen en iyisi daha yoğun bir çalışma dönemine girmeden önce biraz daha dinlenmek olacaktır.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ekonomik anlamda beklenmedik gündemlerle karşılaşabilirsiniz sevgili başaklar. Sağlık veya parasal konularla alakalı sorunlar yaşanabilir. Sizin dışınızda gelişen olayların üzerine fazla gitmeyin. Krizleri yönetme becerinizi geliştirin, çözemiyorsanız vazgeçmesini bilin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 40' 03" R
Ay
Yengeç
21° 56' 35" R
Merkür
Akrep
15° 11' 48" R
Venüs
Yay
06° 59' 16" R
Mars
Yengeç
25° 34' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 46" R
Satürn
Balık
13° 08' 50"
Uranüs
Boğa
26° 13' 10"
Neptün
Balık
27° 40' 28"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 31"
Lilith
Terazi
12° 52' 15"
True Node
Koç
06° 23' 23"
Son Güncelleme : 23/10/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>