Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri zorlamadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi sınırlamaktan kaçınacaksınız. Dengeleri lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Enerjinizden doğru anlamda yararlanmaya çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacak olmanız da önemli. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi ve finansal konularda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Kariyer veyaşamınızda verimliliğinizi artıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ekonomik konularda ailenizden alacağınız desteklerle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcundakilere, içsel dünyalarına daha fazla odaklanmaları tavsiye ediliyor. Duygularınızı anlamak ve yönetmek için zaman ayırmak, iç huzuru bulmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda, duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve sevdiklerinizle iletişim kurmaktan çekinmeyin. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını keşfetmek için bugün harika bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç dünyanla birtakım hesaplaşmalar yaşayabilirsin. Kendine soruduğun soruların cevap bulmasını sağlıyor. Bugün geleceğe dönük daha mantıklı kararlar almak isteyebilirsin. Geleceğini şekillendirmek isteyeceksin. Çocukları olan Başak burcuysan, çocuklarına daha fazla vakit ayıracaksın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize üçüncü kişiler etki edebilir. Sınırlarınızı korumak, akıl almakla etki altında kalmak arasındaki dengeyi bilmelisiniz Yaratıcılığınızı sergilemek ve eski engelleri aşmak için sabırlı ve sistemli bir yaklaşım benimseyin. 

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hazır hissettiğiniz başarılara kalbinizi açma cesareti gösterin. Aynı zamanda ticaret ile uğraşan Başak'lar yeni gelir kapıları elde edebilirler.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve haberleşme konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Arzu ettiklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizin de farkında olmalısınız. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir nevi kişisel zirvenizdesiniz. Hayatınızın kontrolünün sizde olduğunu hissediyorsunuz ve yeni bir görünüm, stil veya imaj deneyebilirsiniz. Etrafınızda olanlara hemen tepki vermektense daha dikkatli bir şekilde harekete geçmeye daha meyillisiniz. Önemli kararlar almak ve hayatınızı gerçekten iyileştirecek değişiklikler yapmak için normalden daha fazla gücünüz var! İhtiyacınız olan şeyleri hayatınıza daha kolay çekiyorsunuz. Nitekim aniden gelen arzuların istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz şeyin gerçek bir yansıması olmayabileceğini kendinize hatırlatmanız gerekebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar bugün biraz gergin hissediyorsunuz. Olayları istediğiniz şekilde değiştirme ve düzene sokma çabanız pek sonuç vermiyor olabilir. Her şeyi yoluna koymak istiyorsunuz ama gidişattan hiç memnun değilsiniz. Kabule geçmeyi öğrenmelisiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi huzursuz, şüpheci hissedebilirsiniz. Ani gelişmeler gerçekleşebilir, sağlığa dikkat. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvenli ve huzurlu bir yaşam hayali kuruyorsunuz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, etrafınızdan takdir görecek. Bugün, yeniolanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>