Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zamanı Doğru Kullanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyi istediğiniz gibi yönetmek isteyeceksiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalıyorsunuz ve bu da ilişkinize zarar vermekte. Kontrollü olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki gelişmeleri daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Daha dengeli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Kontrolün genel olarak sizde olması daha iyi olabilir.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Mümkün olan koşullar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi projelerinize ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gündesiniz. Detaylara verdiğiniz önem, size başarı getirebilir. Sağlık ve kişisel bakım konularında da dikkatli olmanız faydalı olacak; bu anlamda sosyal mecralardaki insanların rutinlerini takip edebilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcundaki insanlar için ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanın önemli olduğu bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlara karşı daha empatik ve toleranslı davranarak, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca,hayatınızda detaylara dikkat etmeniz ve planlı hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelebilir. Her şeye rağmen kendinize zaman ayırarak stresi yönetmeyi unutmayın. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, daha verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umuyorum ki bugün sizin için keyifli geçer!

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zamanını doğru kullanmak istiyorsun. Yarım kalan tüm işlerini halletme niyetindesin. Çocukları olan Başak burcuysan,hayatından çocukların fazla ilgilenmediğini düşünebilirsin. Onlara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Onların gelişimini önemsemen eşin tarafından takdir ile karşılanıyor.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobileriniz, duygusal ilişkileriniz sizin için öncelikli olabilir. İyi hissettiren insanlara ve konulara sıkı sıkıya tutunmak motivasyonunuzu arttıracaktır. Eğlence anlayışınızın diğer insanlardan farklı olması, yalnız kalmanızı gerektirmez; sizinle aynı fikirde insanları da bu sayede bulacaksınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı olduğunuz konulara ve kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlara zaman ayırmalısınız. Aynı zamanda uzaklar yada eğitimle ilgili konular dikkat çekebilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde karar almak noktasında başarılı olabilirsiniz. Sorunlarınızın çözülebilir olduğunu görerek akşam saatlerinde rahatlayabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile büyükleriyle aranızdaki sorunları artık aşmaya çalışmalısınız. Üzerinde durmaya devam ettikçe ya da her konuyu aynı yere bağladıkça hiçbir yere varamayabilirsiniz. Evinizde kalmak, işlerinizi buradan yürütmek ve kendinize ait bir alan oluşturmak stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha dışa dönük ve kendinize güvenen birisiniz. Bu aynı zamanda özel dünyanıza bir bakış atmanızı veya analiz için geçmişe dönmenizi sağlayan bir gün. Özel bir konu veya sır açığa çıkabilir. Kişisel, özel bir sorundan bahsetmek için birine güvenebilirsiniz. Etkileşimler tutkulu ve enerjik olabilir; düşünmek ve hayal kurmak için yoğun bir gün olabilir. Geçmişe ait konulara yeni bir enerji getiriyorsunuz ve olaylara farklı bir perspektiften bakıyorsunuz. Bu günlerde cevaplar için eski konuları incelemeye daha meyillisiniz ancak eğilim bunu analitik olarak yapmak olsa da duygularınızı devreye sokarsanız çok daha fazla fayda sağlayabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ekonomik anlamda ve kariyer hayatınızda en verimli olduğunuz günlerdesiniz. Bugün para girişiniz olabilir. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler var. Yoğuntemponuza ara verme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün inanç, felsefe ve fikir alışverişlerinde verimli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında şansınız açık olacak. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>