Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusalsın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek terslikler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun oluşacak olsa da sakinliğinizi korumayı başararak bu durumu da ilişkinizin lehine çevirebilirsiniz. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Tepkilerinizi doğru ayarladığınızdan emin olmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda sorun oluşması sizin işinize yarayacak bir durum değil. Mümkün olanlara yönelmeniz ve daha sakin kalmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Sınırları zorlamadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha dengeli harcamalar yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüz, öğrenme ve kişisel gelişim açısından verimli olabilir. Eğitim veya bilgi edinme konusunda fırsatlar elde edebilir, gelecekteki hedeflerinize katkıda bulunacak yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Dil öğrenme ve kullanma becerinizi paslandırmayın.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcuna mensup olanlar için bugün, iletişimde olduğunuz kişilerle daha açık ve net iletişim kurmanız gerekebilir. Bugün detaylara fazla takılmadan, önemli kararlar almadan önce iç sesinizi dinlemek ve mantıklı bir şekilde değerlendirmek önemli olabilir. Ayrıca bugün, sağlık ve beslenme konularına daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Umarım bugün keyifli bir gün geçirirsiniz!

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkide karşı tarafın düşüncelerine önem veriyorsun. Hayatının belli noktalarını ona göre düzenliyorsun. Zamansız gelen bir telefon seni mutlu etmeye yetebilir. Soğukkanlılığını korumak istesen de ilişki konularında duygusal davranabiliyorsun. Duygularını saklamaya çalışmamalısın. İçinden geçenleri dile dökemiyor olman sorunların en büyüğü.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizde ve sağlık konularında olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Daha düzenli bir yaşam tarzı benimsemek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yaşam alanlarınızda ve çalışma ortamınızda yeni bir enerjinin olması, hayat kalitenizi de yükseltecektir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha yaratıcı ve akıcı şekilde ifade etme imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda yeni ya da yabancı insanlar da hayatınıza farklı bir perspektif kazandırabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak size uyum sağlayamayacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Kariyer odaklı konular ön plana çıkarken manevi konulara geç kalabilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tecrübelerinizi ailenizle paylaşmak, bir fikir birliğine gitmek bazı sorunların çözümünü kolaylaştırabilir. İhtiyaç duyulan bir konuya hakim olmanın önemini bu sayede fark edebilirsiniz. Evinizde geçireceğiniz zamanlarda kendinize bir program çıkararak bunu destekleyebilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün rutininizden çıkma ve yeni deneyimlere açık olma zamanı. Zihninizi yenilemek için farklı konular ve aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Günün enerjisi, sizi daha güçlü bir amaç duygusuna yönlendirecek. Son zamanlarda zorlandığınız bir konuda artık daha net bir şekilde harekete geçme zamanı geldi. Cesaretiniz ve kararlılığınız, sizi hedeflerinize ulaştıracak. Ayrıca, bugün başkalarından destek almak ve onlara yardım etmek de size iyi gelecek. Duygusal olarak, kendinizi ifade etmek ve ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmek konusunda cesur olmanız gereken bir gün.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, bugün eğitim hayatınız, ticari konular veya yabancılarla ilgili konular gündemde olabilir.. İlişkileri güçlendirmeniz gerebilir. Seyahat planları yapmak, uzun süredir bitiremediğiniz işleri toparlamak ve detay gerektiren işler için harika bir gün. Para girişiniz olabillir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya inançsal konularda kendiniz güvenli alanınızdan çıkmak, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde ani güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>