Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Savunuyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkinize odaklanabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sınırları zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Daha dengeli olmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha dengeli olmalısınız. Abartılı harcamalar yaptığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Elinizdeki fırsatları doğru değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve sağlık konularında başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Profesyonel hayatınızdaki değişim ve iyileşmeler için destek bulabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar, ilerleyen yıllarda daha güçlü olmanızı ve daha çok kazanmanızı sağlayabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha önce ertelediğiniz işleri halletmek için harika bir gün olabilir. Detaylara odaklanarak başarılı olabilir, verimliliğinizi artırabilirsiniz. İş hayatınızda yeni fırsatların kapısını aralayabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün önem kazanabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların yaşadığın anlaşmazlıklarda kendini savunmaktan geri durmayacak. Bu sefer hakkını yedirmeye hiç niyetin yok. Yeni işe başlamış Başak burcuysan, maaşınla birlikte ekonomik açıdan rahatladığını hissedeceksin. Gereksiz para harcamadan ve israftan kaçınmalısın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunlarınızı suçlu aramak yerine kendi alışkanlıklarınıza odaklanarak çözebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alıp eski zorluklardan kurtulmalısınız;değişikliği ve girişimcilik fırsatlarını değerlendirin. Sağlığınıza özen gösterin ve ani hareketlerden kaçının, stres ve fiziksel sorunlardan korunmaya çalışın.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki sorumluluklarınız oluşturabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız işlerinizde göremediğiniz eksiklikler olabilir. Kulağınıza gelen haberlere fazla itibar etmeyin. Bugün yapılan bazı konuşmalar sonrasında şekil değiştirebilir. Olayları iyi idare etmeniz gereken bir gün olabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz kısa süreli olarak düşse bile akşam saatlerine doğru toparlanabilirsiniz. Sosyal etkinliklere tarzınızı katarak kaliteli zaman geçirebileceksiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir yatırım ya da harcama planlamadan önce mevcut durumunuzu bilerek ilerlemelisiniz. Çalışmaktan kaçınmadığınız noktalar olduğunda bunun geri dönüşleri sizi memnun edecektir. İmkanları zorlamak yerine kullanmayı seçtiğinizde günün sonunda kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı, planlarınızı ve tavrınızı ön plana çıkaran bir günün içindesiniz sevgili Başak. Bugün dünden daha fazla konuşma ve fikir alışverişi ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yapıcı olmaktan ziyade savunmacı olduysanız, sorunu şimdi görmeye daha meyilli olursunuz ve değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bugün, şu anda başlayıp işinize odaklanmanız için mükemmel bir zaman. Son derece yoğun bir düşünce trafiği içindesiniz. Kişisel bir projeye veya hedefe vakit ayırabilirsiniz. Kalbiniz tamamen işinize ve projelerinize odaklanıyor. Zihninizdeki projelere veya kendinize o kadar odaklandığınız bir gün olabilir ki hayatınızdaki insanlar kendilerini biraz dışlanmış hissederler!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz sevgili başaklar. Yaşadığınız ruh hali fikirlerinizi özgüvenle ortaya atmanızı şu an için engellese de yakın zamanda gereken adımı atabileceksiniz. Kendinize bu kadar yüklenmeyin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak kararsız bir tutum sergileyebilirsiniz ve her kafadan bir ses çıkabilir. Ayrıca ilişkilerinizde ve hayatınızın genel akışında değişim rüzgarları esebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı işlerinizi ertelemekle çok şey kaybedebilirsiniz. Bugün, işyerinizde sizi bekleyen yoğun bir çalışma temposu var. Partnerinizin düşüncelerini doğrudan ifade etmesi, olumsuz bir şekilde karşı çıkmanıza neden olabiliyor. Onu dinlemeye çalışmalısınız.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>