Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cömertsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sabırsız yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki problemlerin üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Yaşadığınız tüm sorunların ve sıkıntıların da son bulma ihtimali var. Etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sınırları zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konularda daha kontrollü olmalısınız. Bu kez bu kontrol kısıtlamakla değil, harcamalarınız üzerindeki belirleyicinin ya da baskının nedenini bulmakla ilgilidir. Kendinizi hala birilerine hesap verecek gibi hissediyorsanız ve gerçekten böyle biri yoksa, bunu yüksek sesle kendinize hatırlatmanız gereken bir gündesiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Başak burcunun mensupları için, sağlık vekonularında dikkatli olmaları gerekebilir. Özellikle stres ve düzensiz beslenme konularına dikkat etmek faydalı olacaktır. İş hayatında yeni projeler üzerinde çalışmak ve detayları gözden geçirmek önemli olabilir. Ayrıca bugün, duygusal anlamda yakın ilişkilerde sağlam adımlar atmak ve iletişimi güçlendirmek önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cömertliğin ve sosyalliğin ön plana çıkıyor. Hesaplarına uymayan ani bir harcama söz konusu olabilir. Baba tarafından gelen bir telefonla huzurun kaçabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle ilgili bazı detaylara fazla taktığını fark edeceksin. Hem eşine hem de evliliğine haksızlık etmemek adına yapıcı yaklaşımlar sergileyebilirsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda yüzünüz gülebilir ve daha adil, etik yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Kişisel becerilerinizi geliştirmek ve kaynaklarınızı değerlendirmek için şanslı bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başladığınız işlerinizde çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarla ilgili konulara kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda kısmetleriniz olabilir ama sınırlandırıldığınızı da hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konularında eski azminizi bugünlerde yakalayamamak sizi biraz tedirgin edebilir. Ancak dengeyi kurabilmek önemli olacaktır.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınızdaki güzellik ve rahatlık algısını hayatınıza taşımak isteyebilirsiniz. Bunu zaman zaman yinelemek gerektiğini deneyimleriniz sayesinde görebilirsiniz. Kendinizi her zaman bir adım ilerisini düşünecek şekilde yetiştirmeniz sizin için radikal sayılabilecek her bilgiyi, her işi, her ilişkiyi kolaylaştıracaktır.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ihtiyaçlar, istekler ve arzular karmaşık olabilir. Çok fazla dikkat dağıtıcı ve oyalayıcı şey olabilir ve ne istediğinizi anlamak zor olabilir. Arzularınızın peşinden gitme veya kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme konusunda planlarınızı geciktiren bazı korkular olabilir. Hırslınız ancak özgüveniniz biraz dalgalı. Aşılması gereken küçük bir engel olabilir ve kişisel bir sorun veya ilişki zorluğu normalden biraz daha ağır hissedilebilir. İnsanlar sizden beklediğiniz şeyi yapmıyorsa sinir bozucu olabilir ki bugün büyük ihtimalle durum budur. Düşünceler karamsarlığa dönüştüğünde, kendinizi durdurun ve enerjilerinizi üretken kanallara yönlendirin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, parasal konuların gündemde olduğu bir gün. Dış görünüş anlamında ufak tefek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz, hızlı karar vermeyin. Sorumluluklarınızdan sıyrılıp kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklarınız, değerleriniz ön plana çıkabilir ve sizi büyütüp geliştirecek alanlarda yatırım yapma fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>