Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bugün Yüzleşme Günü Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün gezegenler arasındaki uyumlu bir etkileşim ile, biriyle barışmanız söz konusu olabilir. Belki de sevdiklerinizle bir takım anlaşmazlıklar veya çatışmalar yaşıyorsunuzdur. Bugün farklılıklarınızı çözmek ve birbirinizin bakış açısını anlamak daha kolay olacak. Ortak bir paydada buluşacak ve birbirinizle ilişki kurmanın farklı bir yolunu bulabileceksiniz, böylece bir dahaki sefere benzer bir stresten kaçınabilirsiniz.

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Boğa burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerindeki ölü toprağı atıp havaya girmek için güzel bir gün. Böylece bir konu hakkında yeni perspektifler kazanabilirsin. Geçmişinde kalan ya da bir şey yapmanın elinden gelmediği meseleleri uzatma. Hep başın dik olsun. Telefona uzan ve bir süredir aramadığın o yakın arkadaşını ara. Belki de aradığın şey sıcak bir buluşmadır. Bazı zamanlar eski dostlarla iletişimi sürdürmenin önemini unuturuz.

5 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Kova burcundaki hareketini sürdürüyor. Mars ve Plüton arasındaki sert görünümün etkinleştiği bugün içerisinde çalışma hayatınızda gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. Öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca seyahatleriniz esnasında da dikkatli olmalısınız. Agresif tutumunuz eğitim hayatınızda sizi zora sokabilir. Saat 17:36 itibariyle ise Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor.

5 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak daha yapıcı ve etkinsin. Bugün kendini her zamankinden daha yaratıcı ve yeni projelere açık hissedebilirsin. Ancak yarım kalan işlerin için biraz daha acele etmen gerekebilir. Eğer konu kariyerin ise yeni arayışların için çözüm buluyorsun. İlişkinde ileriye dönük yaklaşımlar olurken, sevgilinin ailesi ile tanışman söz konusu olabilir. Kendini başlangıçta biraz utangaç hissetsen de sevgilinin ailesinin sıcak tavrı sana kendini daha rahat ifade ettirebilir. Bugün aynı zamanda yüzleşmelerin, doğruların ve gerçeklerin tüm gizlenenlerin üstünün kazındığı bir gün olacak. Sosyal çevrenden sana karşı beklenmedik tavırlar ve itiraflar ile karşı karşıya kalabilirsin. Sen de karanlık taraflarını paylaşırsan karşı tarafın sana yönelik soru işaretleri de azalır belki ne dersin? Ama önce kendinle yüzleşmelisin… Gökyüzü “aşk çok yakınında” diyor! Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşınla zihnini açacak sohbetler yapabilirsin.

5 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktif olacağı özel bir gün. Kendinizi yardımlaşmanın sıcak enerjisine açtığınız takdirde olayların daha kolay bir şekilde geliştiğini fark ediyor olacaksınız. Yoğuntemponuz sizi biraz yoruyor olabilir. Zaman zaman kendinize zaman ayırın.

5 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda en iyisiniz yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda fikirlerinizde fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde sorumluluklarınız sizi alternatif plan yapmaya itebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

5 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almak istediğiniz kararları alın ve bu kararları çevreniz ile paylaşın. Onların fikirleri de farklı perspektifler kazanmanıza vesile olabilir. Aşk hayacanı için uygun bir gün.

5 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

5 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızla kurduğunuz diyaloglardan verim alamadığınızı düşünüyorsanız farklı yollar deneyin. Her şeyden önce karşınızdaki kişinin dediklerine gerçek anlamda kulak verin. Düşünceleri size ne kadar uzak olursa olsun daima empati yapın.

5 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu haftaya damgasını vuran Mars ve Plüton’un zorlu etkileşimi Terazi ve Oğlak burcu karakterinde enerjilerini ortaya koyuyorlar. İkili ilişkilerinizde duygusal krizlere gerginliklere açıksınız. Kardeşler, yabancılarla ilişkiler, eğitimler, seyahatler alanında hayati kararlar alabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu maddi anlamda kendinizi güvende hissedeceksiniz. Gün içinde gerçekleşecek bazı güzel gelişmeler sizi mutlu edecek. Ayaklarınız yere daha sağlam basacak ve özgüven tazeleyeceksiniz. İkili işlerde ve ortaklıklarda da hayal ettiğiniz gelişmeleri yaşayabilir veya yaşamaya çok yakın olduğunuzu fark edebilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa;ve sosyal hayatına odaklanabilir, beraber çalıştığın kişilerle ortak projeler içinde olabilir, toplum önünde olmanı gerektiren görevler üstlenebilirsin. Ani gelişmeler önünü açarak fırsatlar yakalamanı sağlayabilir, alternatif çözümler oluşturarak girişimlerde bulunabilirsin.

5 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>