Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sürprizlerin Günü Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Romantik ilişkinizi yoğunlaştırmanın zamanı geldi. Aşk hayatınızdaki şeyler oldukça istikrarlı olmalı. Duygusal olarak her zamankinden daha karmaşık hissetmeniz muhtemel. Bu güçlü duygu dalgalanmalarını avantaja çevirin ve en yakınınızla olan ilişkinizi derinleştirmek için kullanın. Samimiyet, tüm ilişkileriniz için anahtar bir kelime. Utanmayın. Mahremiyetinizi korumak yerine biraz kendinizi sıradışılıktan çıkarın.

Bugün ilgi odağını paylaşmalısınız. Son zamanlarda başarılı olmak için çok isteklisiniz ve tanımak için zorluyorsunuz. Fakat bugün etrafınızda övgüyü hak eden başkaları olabilir. Spot ışıklarını çalmamaya çalışın! Uzun saatler çalışan başkalarına da biraz cesaret verin. Veya patronunuza meslektaşlarınızın ne kadar katkıda bulunduğunu söyleyin. Biraz mütevazı olmak ve başkalarının başarınızda bir rol oynadığını fark etmek iyidir.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Önünde harika bir gün uzanıyor! Karar verme kabiliyetin zirve yapacak ve sana önemli konularda daha hızlı adım atma fırsatı sunacak. Fiziksel enerjin ise ayrıca keyif verecek. Bir insan daha ne isteyebilir? Gülümse. Üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok bugün!Bugün üzerindeki ölü toprağı atıp havaya girmek için güzel bir gün. Böylece bir konu hakkında yeni perspektifler kazanabilirsin. Geçmişinde kalan ya da bir şey yapmanın elinden gelmediği meseleleri uzatma. Hep başın dik olsun. Telefona uzan ve bir süredir aramadığın o yakın arkadaşını ara. Belki de aradığın şey sıcak bir buluşmadır. Bazı zamanlar eski dostlarla iletişimi sürdürmenin önemini unuturuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev kendinizin mi? Eğer öyleyse, gazeteden ya da haberlerden bölgenizdeki emlak fiyatlarının aşırı yükseldiğini öğrenmişsinizdir. Bu kesinlikle olumlu bir gelişme ancak 'Satılıktır' tabelanızı asmak için acele etmeyin. Zira durum dalgalı ve bu bir süre devam edebilir. Bu haberi iyi bir işaret olarak kabul edin, ancak piyasa istikrar kazanana kadar paraya çevirmeye çalışmayın.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün hareketini Kova burcunda sürdürüyor. İş hayatınızın önceliğiniz olacağı bir gündesiniz. Özgürce çalışmak istediğiniz bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle toplantılarınızda ilgi çekebilirsiniz. Fakat öğleden sonra aktifleşen Ay-Güneş arasındaki gergin açı nedeniyle yöneticinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde de gelecek planlarınızla ilgili netleşmeyen durumlar nedeniyle agresif olabilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın sürpriz bir telefonla şaşırabilirsin. Günün güzel enerjisine uygun davranmak sana iyi gelecek.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinize dair konuşmaların rahatsız edici bir şekilde gündeminize gelmesi dostlarınızla aranızın açılmasına neden olabilir. Söylemlerinize dikkat etmelisiniz. Bugün eski konuları çok kurcalamak yerine önünüze bakmayı seçmelisiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İşleriniz istediğiniz kadar hızlı akmayabilir. Yaşanan aksaklıklara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Annenizle ilgili konuları gündeminize almanız gerekebilir.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğinizi korusanız da içsel planda çok rahat olmayabilirsiniz. İçinize sıcak ve pozitif düşünceleri almaya özen göstermeniz ruhsal sağlığınıza iyi gelecektir.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlarınıza, hedeflerinize, gerçekleştirmek istediklerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle bir araya gelebilirsiniz. İtibarla ilgili konular önem kazanıyor.

4 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz noktadan memnun olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Sürekli daha iyisini isteyerek doyumsuz bir hal alıyorsunuz. Hayatınızdaki her şeyin mükemmel olamayacağını kabullenin. Unutmayın ki hayatınızdaki olumsuzluklar, sahip olduğunuz güzelliklerin değerini anlamanızı sağlayacaktır.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken finansal koşulları hesaplamak zorunda kaldığınız, hayallerinizin sınırlarının testten geçtiği günlerden geçiyor olabilirsiniz. Kimi Boğa'lar seyahat, eğitim, hukuki konular gibi konularda mücadele etmek durumunda kalabilir.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hem fırsatlarınız var hem de bu fırsatlara taş koyanlar. Siz de istediğiniz gelirleri elde etmek için alternatif yaratmalısınız. Önünüze çıkan engellerde b planlarınızın olması kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Konu ne olursa olsun öfke ve acele ile hareket etmeyin.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kariyerinle ilgili girişimler, eşinden veya yakın ilişkide olduğun kişilerden dolayı engellenebilir. Yaşamını etkileyecek başlangıçlar yapmak için zorlu bir mücadeleyi göze almalı, özgürlüğünü ele almak içinbirliği yaptığın kişilerden bağımsız hareket etmeyi öğrenmelisin.

4 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>