Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinizi Düşünmeyi Öğreniyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak sizi mutluluğa ulaştıracaktır.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Lehinize gelişen, iyi hissettiren, kazanç getiren durumlar karşısında "yetmez ama evet" tarzı bir tutum sergiliyor olabilirsiniz. Bunu fark etmek, yaşadığınız huzursuzluk ve yetersizlik hissini sonlandırabilir. Mutlu eden, bir amacı olan konularda üzerinizi yapmaktan arta kalan zamanı hobilerinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ayırabilirsiniz. “Aldım Kabul Ettim” der misin?

7 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi enerjik ve neşeli hissedeceksiniz. İşyerinde veya okulda başarılı bir gün geçirebilir ve önemli projelere odaklanabilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtacak gelişmelere karşı dikkatli olmanız önemlidir. İlişkiler alanında güzel gelişmeler yaşanabilir ve yakın bir arkadaşınızla keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir, düzenli egzersiz yaparak stresi azaltmanız faydalı olacaktır.

7 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınız sizi her zaman sığınacak bir liman olarak görüyorlar. Fakat sadece sorunları olduğunda kapınızı çalmaları artık sizi rahatsız etmeye başlıyor. Sessiz kalmak yerine bu sefer kendinizi düşünüp rahatsız olduğunuz konuları dile getireceksiniz. Evli Boğa burcuysanız, eşinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Bunun doğru bir strateji olmadığının idrakine varın ve çevrenize güç gösterisi yapmayı bırakın. Zorunlu olduğunuz bir şey varsa o da kendinizi zorla kabul ettirmek değil, gerçekten değerli olanı yaşatmaya çalışmanızdır.

7 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli gündeminizde yaratıcılığınızı keyif aldığınız konulara aktarabileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde cesaretinizi toplayıp arzuladığınız konular için adım atabilirsiniz. Hobilerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var.

7 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda tepkilerinizi dengede tutabildiğiniz sürece başarılı olabileceksiniz. Partneriniz bugünlerde sizden yoğun ilgi bekleyebilir.

7 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılıkla ilgili konularda oldukça üretici olacaksın. Sorunlarla yüzleşmek seni bu sebeple korkutmamalı. Sorunlara orijinal çözümler bulmak her zamankinden daha kolay olabilir. Bu sayede aklındaki ilerleme için gereken ortam sağlanacak.

7 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, bir ilişkideki sorunlu alanları onarmanıza yardımcı olur ve sizin için en önemli olan şeye odaklanma yeteneğinizi artırır. Özellikle ilişkiler, arkadaşlar ve gelecekteki mutluluk hedefleriyle ilgili yeni fikirlerin ve vizyonların zamanıdır. Düşünceleriniz, algılarınız ve konuşmalarınız için güzel bir şefkat, sezgi ve hayal gücü artışı deneyimleyebilirsiniz. Bugün tüm güzel şeyleri akışına bırakmak, hoşgörünüze ve kabul etme ve anlama yeteneğinize erişmenizi içerebilir. Bir partneriniz veya arkadaşınızla açık veya dile getirilmemiş yeni bir anlaşma moralinizi yükseltebilir. Yakınınızdaki birine uyum sağladıkça, kabullendikçe ve onunla heyecanlandıkça, siz de tatmin olursunuz. İyi şeylerin tesadüfen gerçekleştiğini ve her şeyin sihirli bir şekilde yerli yerine oturduğunu hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekim etki alanına giriyorsun bugün. Aşk enerjilerine çok açıksın. Başka varlıkları da etkileme gücüne sahipsin. Güzel birya da hayatının aşkıyla karşılaşma ihtimalin çok fazla. İnançta bir sıçrama var yaşantında. Hayallerini takip edersen eğer beklenmedik fırsatlar sana geliyor.

7 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

7 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, çocuk, eğlence konularında ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir. Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

7 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>