Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatınıza Yöne Veriyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Daha duygusal hissetmeye başlayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Kişisel kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmalısınız. Planlı hareket ettiğiniz sürece sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi bir külfet olmaması için ertelediğiniz işler bugün bir gereklilik haline geldiğinde sıkışabilirsiniz. "Başıma geleceği biliyordum" demek yerine bugünü önlem almaya, planlama yapmaya ayırarak başınıza gelebileceklerin seyrini ve etkisini değiştirebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konulara odaklanman gereken bir gün olabilir. Gelir ve giderlerini düzenlemek için zaman ayırman önemli olacak. Maddi konularda titiz ve dikkatli olman gerekebilir. Ayrıca,hayatında da sabırlı ve kararlı bir tutum sergilemen gerekebilir. Sorumluluklarının farkında olmalı ve gerektiğinde adımlarını planlı bir şekilde atmalısın. Başarı odaklı çalışman, hedeflerine ulaşmanda yardımcı olabilir. Kişisel ilişkilerde de dengeli ve anlayışlı olman önemli olacak. Sevdiklerinle sağlam bir bağ kurabileceğin fırsatlar seni bekliyor olabilir. Bu süreçte sana enerji katacak hobilerine ve keyif aldığın aktivitelere zaman ayırmayı da unutma. Sağlığını ve ruhunu korumak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama yöntemlerini deneyebilirsin. Unutma, dengeli bir yaşam tarzı her zaman iyi hissetmeni sağlar. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

6 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin hayatınıza bu kadar yön vermesinden rahatsızlık duyuyorsunuz. Kendi hayatınızı kendiniz yönlendirmek için kararlar alacaksınız. İlişkisi olmayan Boğa burcuysanız, katılacağınız bir organizasyonda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle aranızdaki çekime karşı koymakta zorlanabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş rahatsızlığınızın tekrarlanmasından endişe duyuyorsunuz. Aksattığınız kontrollerinizi yaptıracaksınız. Sağlığınızı ihmal etmenin zorluğunu şu an daha iyi anlıyorsunuz. Bir şeyler başınıza geldikten sonra harekete geçmek yerine başınıza gelmeden önlemleri almalı ve bunun için ekstra efor sarf etmelisiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eviniz için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Babanızın sağlığını ihmal etmemelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha çok çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizi evinize davet edip, küçük bir parti düzenleyebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bir takım endişeleriniz hayatınızı yönetmeye devam ediyor olabilir. Ayrıca maddi konularda da gücünüz artacak. Sağlığınız da yerinde.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine olan güveninin arttığını görmek seni olumsuz etkilememeli. Egonu boş yere yükseltmek yerine ağırbaşlı kalmak için daha dikkatli olmalısın. Arkadaşlarından bu konuda yardım istemek iyi olacak.

6 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, gün biraz kararsızlıkla başlayabilir ancak sorunlu alanlara çok fazla odaklanma eğiliminin ötesine geçtiğinizde, çok iyi durumdasınız demektir. Gün ilerledikçe ödüllendirici bağlantılar kurabilirsiniz. Bugün insanlar bir şekilde size çekiliyor. Fikirleri ve inançları paylaşma isteği güçlü olabilir ve bir bağı güçlendirebilir. Bağlılığınızı göstermenin ve hem kendinize hem de özel birine olan güveninizi ifade etmenin zamanıdır. Birisi size kişiliğinizin daha derin düzeylerini veya ilginç fikirleri, düşünceleri, yaşam tarzlarını ve bakış açılarını tanıtabilir. Anlamlı ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkiler oluşturmak için iyi bir zaman olabilir.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırlı ol ve harekete geçmeden önce lütfen iyice düşün. Öncelikle gerçekleri görmen gerekiyormuş. Ne istediğine karar vermen gerekiyor, bunun için sezgilerini dinle. Ayrıca kuvvetli iç güdüler bugünlerde seninle oluyor. Rüyalarına dikkat edip, sert yargılardan kaçınsa iyi edersin. Her ne olursa olsun affedici ve şefkatli ol.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kişisel sorunlarınızın son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelmeyi başaracaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların birbirleri ile zıt tesirleri altında kalacaksınız. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabır gösterin, bu durum yalnız bugünlük! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Uzun süredir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

6 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 27" R
Ay
Boğa
09° 33' 27" R
Merkür
Başak
20° 09' 49" R
Venüs
Terazi
27° 27' 21" R
Mars
Yengeç
09° 26' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 16"
Satürn
Balık
15° 03' 31"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 33"
Lilith
Terazi
09° 15' 47"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>